Duurzame development met Drupal

Wij ontwikkelen op maat oplossingen van het hoogste niveau

Al jarenlang leveren we succesvolle oplossingen op maat met behulp van het Drupal CMS en onze agile Scrum methode!

Development

Maat oplossingen van het hoogste niveau

Je gebruikers zijn onderzocht en vastgelegd in het User Passport, en hun behoeften zijn vertaald in het interactie ontwerp en visueel aantrekkelijk gemaakt in het grafisch ontwerp. Nu kan het bouwen van je website beginnen en is het bijna zover dat je users de website kunnen gebruiken!

Succesvol in waterval en agile scrum methode

Om te zorgen dat je website binnen tijd en budget wordt afgerond, bouwen we, afhankelijk van de complexiteit, je website met de waterval of de agile Scrum methode. Met beide methoden zijn wij al jaren succesvol! Bij de waterval methode werken we in vaste stappen van boven naar beneden: ontwikkeling, test, acceptatie en productie. Helder en gestructureerd! Daarnaast vliegen wij projecten ook met onze iteratieve agile methode aan. We leveren daarbij niet alles in één groot project op, maar in kleinere gedeelten. Hierdoor worden stappen van je project herhaald, en wordt er voorkomen dat er gaandeweg problemen ontstaan of foute aannames worden gedaan. Wij leveren bij elk project de hoge productiviteit en kwaliteit die je mag verwachten!

Modern en flexibel met het Drupal CMS

Voor het bouwen van je website gebruiken wij het open-source Drupal CMS. Drupal is een modern, flexibel en betrouwbaar CMS, waarin wijzigingen en beheer eenvoudig zijn. Het wordt gebouwd, gebruikt, en onderhouden door een actieve community van developers over de hele wereld. Waar onze developers ook al jarenlang actief deel van uit maken. Ze zijn altijd bezig om oplossingen beter en beter te maken.

We vertellen je graag meer over onze werkwijze en laten je graag de mogelijkheden van Drupal zien!

Meer Duurzame development met Drupal diensten

Klik voor onze award winnende klanten

Meer weten over deze dienst?

Behaal je doelen

Samen met GoalGorilla

E-mail ons je vraag. Binnen één werkdag komen we bij je terug.

info@goalgorilla.com