Maak kennis met THX, A Token of Appreciation

GoalGorilla lanceert nieuwe blockchain project

GoalGorilla lanceert THX, een blockchain oplossing dat engagement in sociale technologieën (zoals online communities) boost. Lees snel verder.

GoalGorilla lanceert THX, a Token of Appreciation

In 2015 ontwikkelde GoalGorilla de online community oplossing Open Social. Vanaf dat moment wordt onze software succesvol ingezet bij diverse United Nations projecten, Greenpeace en honderden andere organisaties. Met de software zijn de organisaties in staat om hun leden met elkaar te verbinden.

Maar we beseften ons al snel dat alle sociale technologieën, niet alleen Open Social:

  • Essentiële tools zijn om online te verbinden en kennis uit te wisselen,
  • Maar dat de volledige potentie bij lange na niet wordt bereikt...

Er is een enorm potentieel dat wacht om gepakt te worden. Alleen lijken sociale technologieën daar nu niet toe in staat door verschillende grote uitdagingen.

Toen begon de blockchain technologie zich steeds meer te ontwikkelen en zorgde het voor revoluties in financiële transactie en gedeelde economieën. Wij beseften toen dat dit het enorme potentieel ook revolutionair kan zijn bij sociale interacties.

En dat is de reden waarom wij THX lanceerden, een blockchain oplossing die sociale technologieën, zoals online communities, helpt om een centrale rol te blijven spelen in het mobiliseren van verbinding en sociale verandering.

THX token of appreciation


Wat is THX? THX beloont leden in online communities met tokens voor waardevol gedrag. Dit gedrag kan bijv. zijn: het onboarden van nieuwe leden, het maken van waardevolle content, het organiseren en deelnemen van events, beantwoorden van vragen van anderen etc. Het THX ecosysteem zorgt ervoor dat online communities waarde creëren voor alle betrokkenen.

Maak kennis met THX
Klik en lees meer over THX

 

Het THX-team is ontzettend enthousiast om dit project te realiseren en is zich bewust van de grote impact die het heeft op sociale technologieën. We hebben de THX Beta White Paper eerder deze zomer al uitgebracht. Het team werkt momenteel aan het maken van het eerste prototype en het opzetten van de crowdsale, die in 2019 gaat plaatsvinden.

Wil je de ontwikkelingen van THX nauwlettend in de gaten houden? Volg ons dan op Twitter (@THXProject) en download de white paper op THXproject.com

Klik voor onze award winnende klanten
Wil je meer weten over deze dienst?

Behaal je doelen samen met GoalGorilla

E-mail ons je vraag. We antwoorden binnen 1 dag.