Anne en Bas

Nieuwe web professionals

Anne en Bas zijn recent bij GoalGorilla gestart. Lees nu over de grootste uitdaging van deze twee talenten!

 

Wij verwelkomen onze nieuwe web professionals Anne en Bas. Lees snel meer over hen!

Grootste uitdaging?

Anne

Sales. Zonder sales geen GoalGorilla. Maar wat kenmerkt nou de sales van GoalGorilla? Wat zijn belangrijke kenmerken van een sales-afdeling? En welke kanalen zijn meer of minder succesvol? Anne deed al eerder sales-ervaring op. Dit tijdens haar bijbaan in de retail. Lokale politiek, waar ze meerdere jaren actief is, gaat ook om mensen kennis en je standpunten aantrekkelijk 'verkopen'. Inmiddels is Anne druk bezig met haar uitdaging; onderzoek naar onze sales en de opzet van een sterke sales-afdeling. Door haar opleiding rolde ze heen in 4 jaar. Ook is ze trots op haar netwerk dat ze heeft opgebouwd. We kijken uit naar de toekomstige resultaten van haar onderzoek!

 

Bas

Wat Drupal Social is las je misschien hier al. Maar wat is nou de identiteit van Drupal Social? Bas ziet een grote uitdaging in de ontwikkeling hiervan. Samen met ons team ontwikkelde hij al diverse grafische uitingen. Zijn eerdere design-ervaring komt hierbij goed van pas. Zo ontwikkelde Bas o.a. de (visuele) identiteit van de N8kelder. Een tijdelijke nachtclub in hartje Enschede. Binnen de dance scene kreeg het landelijk veel aandacht. Hier is hij stiekem best trots op. Ook bij ons bleef dit niet onopgemerkt. We hebben veel vertrouwen in de bijdrage die Bas gaat leveren aan de identiteit van Drupal Social!

 

N8kelder

Visuele identiteit N8kelder door Bas van Os

Tafeltennis of tafelvoetbal?

Tafeltennis werd unaniem gekozen!

Van Enschede, Hengelo tot aan Arnhem...

Anne, 23 jaar, woont in Hengelo en studeert in Enschede. Aan de Saxion hogeschool volgt ze de opleiding Commerciële Economie. Bas is 24 jaar en woont in Enschede. Aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) studeert hij Communication & Multimedia Design. Zowel Anne als Bas bevinden zich beiden in de afrondende fase van hun studie.

 

Via een vacature op internet en "via via" kwamen Anne en Bas bij GoalGorilla terecht. Ben jij ook geïnteresseerd in werken voor GoalGorilla? Op goalgorilla.com/werk staat het aanbod van onze actuele vacatures. Matcht jouw profiel of ken je iemand die hier goed bij aansluit, dan vernemen we dit graag! Zijn er even geen posities open, maar denk je toch bij ons team te passen? Stuur dan gerust een mail naar marjolijn@goalgorilla.com.

Marketeer
Roderik Lurvink

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten