3e Verdieping: plek om te inspireren, leren en netwerken

Op de Oude Markt, in hartje Enschede

Draag kennis over, doe contacten op en leer bij op de unieke locatie van de 3e Verdieping. Organiseer of bezoek events, of maak gebruik van één van de flexplekken.

 

Op de 3e verdieping draag je kennis over, doe je contacten op en leer je bij. Een plek in hartje Enschede om presentaties, workshops en events te organiseren en te bezoeken, of om te werken op één van de flexplekken. Het is een onafhankelijk initiatief van actieve burgers en participerende professionals. Zij maken vandaag de stad van morgen, en wisselen daarom samen kennis en ervaringen uit op deze unieke locatie. Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Enschede en GoalGorilla. Kijk op de website van 3e Verdieping voor meer informatie over de aankomende events of het aanmelden voor een flexplek.

 

de ruimte van de Derde 3e verdieping

 

De 3e Verdieping biedt betrokken burgers, overheden, creatieve studenten, docenten, ervaren professionals, en jonge ondernemers een plek om te inspireren, creëren, motiveren en netwerken. De ruimte bestaat uit vier gedeelten: een grote vergaderruimte, goed uitgeruste flexplekken, een grote ruimte voor bijv. presentaties of bijeenkomsten, en een zeer ruim dakterras. Allen met een uniek uitzicht op de Oude Markt in Enschede. Een plek die met het openbaar vervoer ook zeer goed te bereiken is.

 

Voorbeelden van al geslaagde events: de Startup BBQ; een bijeenkomst georganiseerd door GoalGorilla en Oost NV, waar potentiële investeerders op een informele wijze kennis maken met talentvolle, startende ondernemers die behoefte hebben aan kapitaal. En de Rooftop sessions; twee unieke, sfeervolle sessies georganiseerd door Super Fly op het dakterras van de 3e Verdieping.

 

Kijk op http://derdeverdieping.gg/ voor alle informatie over de aankomende events, het aanmelden voor een flexplek en de mogelijkheden om een event te organiseren.

 

Buitenkant Derde verdieping

 

Beheerder
GoalGorilla

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten