GoalGorilla aanwezig op DrupalJam 2015

Hét Drupal evenement van de Lage Landen

Wanneer? 30 april 2015 in Utrecht. Powered by Stichting Drupal Nederland.

DrupalJam 2015 komt eraan!

DrupalJam 2015 wordt alweer de negende keer van dit jaarlijkse, succesvolle evenement. Het evenement in het teken van het content management systeem Drupal. Meer dan 350 mensen nemen eraan deel op 30 april in Utrecht. 

DrupalJam 2015... wat houdt dat nou in?

Van ontwikkelaar, ondernemer tot aan geïnteresseerden. Van Nederland tot België. De DrupalJam is hét Drupal evenement van de Lage Landen! Het programma bestaat uit diverse presentaties en workshops over Drupal. Met dit jaar wederom aansprekende eregasten en betrokkenen. Zo is Drupal bedenker en internationaal ondernemer Dries Buytaert onderdeel van het programma. Maar ook Marco Derksen van Marketingfacts en Bruce Lawson van Opera zijn actief betrokken. Uiteraard is er tussentijds gelegenheid voor een smakelijk hapje en lekker drankje.

GoalGorilla en de DrupalJam

GoalGorilla is al jaren sponsor van de DrupalJam. Ook dit jaar steunen wij dit evenement weer. Taco Potze is niet alleen co-founder van GoalGorilla. Hij bekleed ook een bestuursrol bij ​Stichting Drupal Nederland. GoalGorilla vindt het belangrijk om iets terug te geven aan de Drupal community. Dit door zowel als sponsor én deelnemer actief betrokken te zijn. En niet te vergeten... elk jaar leren we van onze Drupal vrienden zelf ook weer veel bij. We kijken ernaar uit!

Waar en wanneer?

De DrupalJam vindt dit jaar plaats in De Fabrique in Utrecht. Een creatieve, maar vooral ook inspirerende locatie. 30 april is de datum. Noteer het direct in je agenda!

Meer informatie

Een update over het programma en onze sprekers volgt zo snel mogelijk. Hiernaast vind je meer informatie op: DrupalJam.nl.

Beheerder
GoalGorilla

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten