Eerste versie Open Social beschikbaar

Lees wat er nog gaat komen...

Geïnspireerd door de prijswinnende Greenpeace Greenwire case standaardiseren we sinds eind 2015 onze community software. Het doel is de software toegankelijk te maken voor een veel groter aantal organisaties. 

De realisatie van de Open Social™ software vordert gestaag. Harde deadlines voor lancering op internationale events in de open-source community dwingen ons om op tijd en binnen budget op te leveren. Nét zoals onze klanten van ons gewend zijn :)

Eerste versie beschikbaar vanaf 24 juni

De eerste versie is beschikbaar gekomen op 24 juni tijdens de Drupal Dev Days. Programmeurs kunnen deze downloaden op Drupal.org. De ontvangst is uitstekend. Wekelijks krijgen we verzoeken van ontwikkelaars die willen meewerken én organisaties die de software gaan toepassen.

De komende twee maanden staan in het teken van oplossen van foutjes (zogeheten 'bugs'). Zo werken we naar een stabiele versie eind september. Vanaf dat moment leveren we een kant-en-klare oplossing (SaaS versie) die je zonder programmeer kennis kan aanschaffen, installeren en in gebruik nemen!

Mijlpalen Open Social

  • 24 juni: alpha product lancering op Drupal.org
  • 6 juli: een wereldwijde vrijwilligers organisatie gevestigd in San Francisco USA, wordt eerste klant voor de Enterprise editie 
  • 7 juli: Oscar Kneppers, Founder van oa Rockstart, aangetrokken als adviseur
  • 13 juli: succesvolle eerste cloud installatie
  • juli: onderhandelingen starten met een tweede Enterprise klant, met meer dan 50.000 actieve gebruikers
  • eind sept: beta lancering op Drupal.org
  • eind sept: start beta voor SaaS klanten
  • 26 september: SaaS beta inschrijving op DrupalCon Dublin

Uitgelicht: DrupalCon Dublin

DrupalCon's zijn de belangrijkste meetings van de Drupal community en vinden wereldwijd plaatst. We zijn als zilver sponsor van de DrupalCon Dublin aanwezig met ons team. Je kan ons tijdens de DrupalCon op meerdere plekken vinden:

Open Social demo aanvragen

Binnen zeer korte tijd kunnen we een op jouw huisstijl afgestemde versie van Open Social lanceren. Lees op de Open Social website wat je zoal van onze software kan verwachten. Ben je geïnteresseerd wat een community voor jouw organisatie kan betekenen? We geven met plezier een demo. Spreek ons tijdens werktijden via de live chat of bel ons op 0800 - GOAL (4625). Een e-mail kan natuurlijk ook: info@goalgorilla.com. Binnen één werkdag heb jij een reactie.

Co-founder
Mieszko Czyzyk

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten