Even voorstellen: Ymeke Frederiks

Office manager

'Goedendag, GoalGorilla met Ymeke'

Zo heb je misschien al kennis met mij gemaakt. Mijn naam is Ymeke Frederiks, en sinds 8 juni ben ik Office Manager bij GoalGorilla. Ik ben 31 jaar en opgegroeid in het pittoreske Eibergen. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Marketing en Communicatie afgerond in Enschede. Ik zag dit als opstapje naar de studie Communicatie Wetenschappen, maar zover is het nooit gekomen. Voordat ik bij GoalGorilla belandde heb ik van alles gedaan, van ambtenaar tot reisleidster. Mijn laatste baan voordat ik begon bij GoalGorilla was bij Universal Electronics, waar ik heb gewerkt als receptioniste, purchaser, product management assistent en marketing assistent.

Office manager bij GoalGorilla

Ik ben bij GoalGorilla terecht gekomen via vacaturesite indeed.nl. De functie met veel afwisseling en de wat kleinere organisatie trokken me erg aan. Bovendien is GoalGorilla een bedrijf dat zich continu wil blijven ontwikkelen. De indruk die ik tot nu toe van GoalGorilla heb gekregen is top; een brede visie, veel betrokkenheid met de stad Enschede en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en input. Ik ben erg blij met de overstap naar GoalGorilla en ik hoop dat GoalGorilla straks net zo blij met mij is!

Interesse en vrije tijd

Naast mijn werk bij GoalGorilla werk ik iedere woensdag als vrijwilliger met de honden bij dierenasiel Hengelo. We proberen de honden daar een zo ontspannen mogelijk verblijf in het asiel te geven en indien nodig gedragsproblemen aan te pakken, zodat ze zo snel mogelijk een veilig thuis krijgen. Ook ben ik dol op paardrijden. Als ik er tijd voor heb, verslind ik boeken en mag ik graag mountainbiken door het bos, tuinieren en sushi eten.

Hopelijk spreken we elkaar eens bij GoalGorilla :)

Beheerder
GoalGorilla

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten