Fijne feestdagen en een succesvol 2018!

Namens het hele team van GoalGorilla

Samen met jullie bereikten we mooie, onvergetelijke mijlpalen! We spraken o.a. op events, lanceerden gave cases, en wonnen drie awards.

Fijne feestdagen en een succesvol 2018 toegewenst!

Het jaar nadert zijn einde. Een mooi moment om terug te blikken. We behaalden prachtige resultaten met klanten. En met onze eigen online community software Open Social zetten we grote stappen. Een aantal mijlpalen op een rij!

Honderden organisaties gebruiken Open Social

Sinds de 1.0 lancering in juni hebben honderden organisaties Open Social in gebruik genomen. De meest recente statistieken lees je op https://www.drupal.org/project/social. Met GoalGorilla lanceren we zelf ook elke maand projecten o.b.v. het community platform. Van nul naar tienduizenden eindgebruikers in één jaar, allemaal mogelijk gemaakt door onze klanten, team en investeerders 😄 Bedankt!

 

Taco Potze

Voor GoalGorilla is 2017 een goed jaar geweest met nieuwe internationale klanten, een groei van ons team en een mooi financieel resultaat. Onze focus op sociale platformen met Open Social zetten we ook in 2018 door. In januari schrijven we hier meer over. Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de goede samenwerking en hele fijne feestdagen toewensen!

Taco Potze, Development Director - GoalGorilla

Gave projecten met Open Social in 2017, o.a.

  1. UNDP (Verenigde Naties Ontwikkelingsprogramma) faciliteert met GlobalDevHub voor ruim 54.000 gebruikers discussies over duurzame ontwikkeling.
  2. De Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek waarborgt kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap door werknemers met elkaar te verbinden met Joost.
  3. Het platform van Impact Pro(filer) van C-Change verwacht in 2018 ruim 50.000 profilers te ondersteunen die zich inzetten voor het duurzaamheidsagenda van 2030.
GlobalDevHub
Case GlobalDevHub community

Working remote experiment vanaf Bali

In 2017 deden we ook een gaaf experiment met een aantal collega’s. Door het werken in de cloud zijn een snelle internet verbinding en een ergonomische werkplek voor veel banen de enige vereisten. Ook voor ons werk. Dus waarom op kantoor zitten als je ook op een andere prachtige plek ergens op de wereld je werk kunt doen? Als experiment werkten o.a. Taco Potze en Peter Polman in april ongeveer een maand lang vanuit Bali. Bij RTVoost deelden zij hun ervaringen..

Werkplek in Enschede en Bali
Werkplek in Enschede en in Bali


Lancering Blue Ocean Alliance

We werken al lange tijd samen aan mooie projecten, en daarom lanceerden we op 4 december officieel onze partnerschap met Lemberg onder de naam Blue Ocean Alliance 💪🏻. Grote voordelen van deze partnerschap is dat we meer dan 90 online professionals hebben in verschillende disciplines, we meer capaciteit en mogelijkheden hebben daardoor, en dat ook nog eens voor een fair tarief! Lees hier meer over de Blue Ocean Alliance en bekijk de nieuwe website, incl. prijscalculator.

Meer dan 90 online professionals in verschillende disciplines
Meer dan 90 online professionals in verschillende disciplines


We spraken op (inter)nationale Drupal events, o.a.

  • Onze webdeveloper Ronald ter Brake sprak op DrupalCon Baltimore over de betrouwbare, snelle en engaging Progressive Web Apps, die een geweldige user experience creëren op het web.
  • Op DrupalCon Vienna sprak onze webdeveloper Jochem van Nieuwenhuijsen voor bijna 200 aanwezigen over de ontwikkeling van een social community met Open Social en de module Groups.
  • Ook onze consultant Evelien Schut sprak op DrupalCon Vienna. Zij sprak o.a. over het actief houden, het laten groeien, en het behalen van KPI’s van je online community.
DrupalCon Vienna
Bijna het hele development team was aanwezig op DrupalCon Vienna


Ook zijn we trots op onze 3 behaalde awards 🏆 

  1. Drupal Splash Award met Open Social in de categorie Tools & Software.
  2. Drupal Splash Award voor de algehele award ‘Website van het jaar’.
  3. Dutch Search Award in de categorie Beste Gebruik van Search in Finance.

And the winner is….. GoalGorilla en Debiteurenbeurs! We versloegen daarmee de andere genomineerden CZdirect, Ditzo en Evi van Lanschot.

 

Mieszko Czyzyk

Graag bedank ik iedereen waarmee ik heb mogen werken in 2017. Ik kan niet wachten op volgend jaar, want volgens mij wordt dat minstens net zo interessant en inspirerend. Ik wens je een gezond en ambitieus 2018, tot snel!

Mieszko Czyzyk, Marketing Director - GoalGorilla

 

 

Consulting Marketeer
Sjoerd Pijnappel

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten