YES!! Genomineerd voor twee Drupal Splash Awards 2016

In de categorie Module en Commerce

Met Yoast SEO for Drupal module en Ben® zijn we genomineerd voor een Splash Award. Op 10 maart worden wij hopelijk uitgeroepen tot winnaars met beide cases.

Wij zijn 2x genomineerd voor Drupal Splash Awards 2016!

We zijn genomineerd voor de Drupal Splash Awards 2016! Twee keer zelfs! Dat werd op 15 februari bekend gemaakt door Stichting Drupal Nederland. Met Yoast SEO for Drupal in de categorie Module, en met Ben® in de categorie Commerce. We zijn trots op beide cases. En hopen dat de jury ons op 10 maart in beide categorieën uitroept tot winnaar. De uitreiking van de Splash Awards vindt plaats in het Muntgebouw in Utrecht.

 

In totaal zijn er negen categorieën waarin je kans maakt op de Splash Award. Per categorie worden vier genomineerden geselecteerd. We waren al eerder de gelukkige winnaar van een Splash Award. Op 12 december 2014 won de case Greenpeace Greenwire in de categorie Social. Wat het beginpunt was van de ontwikkeling van ons eigen social intranet, Drupal Social.

Yoast SEO for Drupal module

In de categorie Module zijn wij genomineerd met de Yoast SEO for Drupal module. In samenwerking met Yoast hebben wij dé SEO module voor Drupal ontwikkeld. Met de module kun je gemakkelijk content optimaliseren voor een zoekwoord. Door de real-time analyse krijg je direct feedback op jouw optimalisaties. Op het moment van schrijven, is de module 4.000 keer gedownload, en wordt het al door 2.000 websites actief gebruikt. En dat in slechts vier maanden tijd! En deze aantallen lopen nog steeds snel op. De belangrijkste features:

  • Selecteren van een focuszoekwoord, incl. zoekwoord suggesties.
  • Invoeren en optimaliseren van de Page Title en Meta description, incl. snippet preview
  • Direct feedback op meer dan tien belangrijke punten door real-time content analyse
Yoast SEO for Drupal module

Overview van de Yoast SEO for Drupal module

 

De module is zowel voor Drupal 7 als Drupal 8 beschikbaar. In februari komt ook een Premium versie voor Drupal 8 uit (voor een kleine vergoeding per jaar krijg je multiple field support en SEO support door Yoast). Lees hier meer over de module. De andere genomineerden in deze categorie zijn LimoenGroen (Fast Autocomplete), Pronovix (Context.IO) en .VDMI (Paragraphs).

Ben® Performance Improvements

In de categorie Commerce zijn wij genomineerd met de Performance Improvement case van Ben®. Samen met partner BrixCRM verbeterden we de performance van de nieuwe Drupal website van Ben®. De klanttevredenheid van de website werd binnen korte tijd flink verhoogd hierdoor. Een viertal belangrijke performance verbeteringen:

  1. De pagina laadtijd verminderde van 5-10 seconden naar minder dan 1.5 seconde, door slim gebruik van de Authcache module.
  2. Het switchen tussen de telefoonbundels verminderde van 4 seconden naar 50 milliseconde, door onze slimme front-end techniek.
  3. Het aantal CSS selectors nam af met 80%, door gebruik van een nieuwe living style guide.
  4. Door alle verbeteringen verminderde degeschatte wachttijd bij de klantenservice van 30 minuten naar minder dan 1 minuut.
Ben case genomineerd

Geschatte wachttijd was eerst 30 minuten

 

De andere genomineerden in deze categorie zijn IN10 & Burst (International Film Festival Rotterdam), IN10 & Burst (Ro Theater) en Triquanta (De Nederlandse Woonbond).

 

Wij bedanken Stichting Drupal Nederland voor de twee nominaties. Alle genomineerden gefeliciteerd, en veel succes bij de awarduitreiking. Tot 10 maart!

Consulting Marketeer
Sjoerd Pijnappel

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten