GoalGorilla wint Drupal Splash Award 2014

In de categorie 'Social'

Vrijdag 12 december werd in De Uitkijk in Amsterdam de Splash Award overhandigd aan Lilian Reyes van Greenpeace International en Taco Potze van GoalGorilla.

GoalGorilla was liefst 3 keer genomineerd voor een Splash Award. Tweemaal in de categorie 'Module' en eenmaal in de categorie 'Social'. Een internationale jury van 8 experts uit de Drupal, Wordpress, Magento en Php community hebben GoalGorilla gekozen als winnaar in de categorie 'Social' met onze case Greenpeace Greenwire.

 

Ook in de categorie 'Module' maakten we kans met onze eigen Drupal modules: Search Krumo (waarmee developers sneller kunnen ontwikkelen en die al meer dan 13.000 keer gedownload is) en onze nieuwste module Validator (waarmee alle Drupal content overzichtelijk gevalideerd kan worden). De Award in deze categorie ging naar Paul 'SqyD' Krischer voor zijn uitstekende module Purge die het helpt om Drupal websites sneller weer te geven. Bij deze willen we Paul van harte feliciteren met zijn Award en bedanken voor zijn bijdrage aan de Drupal community!
 

We zien de Award als erkenning voor het hele team van Greenpeace International en GoalGorilla dat de afgelopen jaren aan dit fantastische project heeft gewerkt. Greenpeace Greenwire heeft momenteel communities in 10 landen waar Greenpeace actief is. In 2015 zullen we nog 14 landen en regio's aansluiten op het platform en in 2016 de overige kantoren, om zo wereldwijd te werken aan een betere balans tussen mens en milieu. Een uitgebreide case study staat op Drupal.org: https://www.drupal.org/node/2346705

Over Greenpeace Greenwire

Hét platform voor Greenpeace Vrijwilligers! Greenwire is het online platform voor alle vrijwilligers van Greenpeace. Een plek waar ideeën, ervaringen, kennis en expertise bij elkaar komen. Greenwire is dé plek om meteen aan de slag te gaan met je eigen ideeën of om je aan te sluiten bij bestaande initiatieven. Greenwire bestaat dankzij haar leden, gewone mensen die 'iets' groens willen doen om deze wereld een stukje beter te maken. Benieuwd wat zij doen als vrijwilliger voor Greenpeace? Bekijk het filmpje:

 

Over de Splash Awards

De beste Drupal projecten en bijdragen in de Benelux Drupal community worden in het zonnetje gezet met een te gekke Splash Award! Bij de Splash Awards kijken we niet alleen naar het resultaat, maar ook tot naar de totstandkoming van het project en de bijdragen aan de Drupal community. De Splash Awards laten we de grote diversiteit en schoonheid van Drupal projecten zien en worden georganiseerd door de Stichting Drupal Nederland.

 

 

 

 

 

Beheerder
GoalGorilla

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten