Stuk GoalGorilla kopen?

Vanaf maandag 7 december kan het!

2015 was een prachtig jaar voor GoalGorilla, met als één van de hoogtepunten het winnen van de Dutch Interactive Award. We dromen al een tijd van ons eigen digitale product - in 2016 gaat dat er komen!

[UPDATE 7 DECEMBER 2015: de campagne is live! Investeer nu vanaf €20,- in GoalGorilla

 

Vanaf maandag kan je investeren in GoalGorilla. Daarmee maak je de volgende versie van onze social business software mogelijk én behaal je een mooi rendement. We zijn nu in private modus voor een geselecteerd publiek. Op het moment van deze aankondiging, is 30% van het € 150.000,- doel bereikt. Dat is fantastisch, maar voor de rest hebben we jou nodig!

 

Hieronder geven we een korte introductie tot het product en hoe een crowd aandelen investering werkt. Heb je vragen, aarzel niet om Taco en Mieszko te mailen op invest@goalgorilla.com. Wij komen dan vóór maandag bij je terug.

Maandagochtend 7 december ontvangt iedereen op onze lijst de link naar de campagne.

Investeer in GoalGorilla en maak Drupal Social mogelijk

Onze software heet 'Drupal Social' en is in concept gebaseerd op onze succesvolle communities voor Greenpeace International en Nederlandse Gemeenten. Deze software helpt mensen effectief samen te werken en zichzelf te organiseren. Het vervangt daarmee ouderwetse (en vaak dure) intranetten.

 

Bekijk onderstaande video voor meer informatie
 

Play Drupal Social Video (Made with Drupal 8)

Waarom investeren?

Allereerst; GoalGorilla is een goed lopende business. We werken aan prachtige projecten voor uitdagende klanten. In 2015 bedraagt onze omzet € 1.25 miljoen, met een verwachte winstgevendheid rond de 15%. De investering maakt de volgende groeifase van de onderneming mogelijk. 

 

In 2016 investeren we in totaal € 346.400 om Drupal Social door te ontwikkelen en op de markt te brengen. €150.000 tot €200.000 komt uit de verkoop van aandelen en dus € 196.400 tot € 146.400 uit eigen reserves.

 

Op de aandelen van GoalGorilla ontvang je dividend als de liquiditeit dat toestaat. Details vind je in de aandeelhoudersovereenkomst. Maar veel belangrijker: in 3 jaar is de potentiële waarde stijging van GoalGorilla 300%. Op die manier behaal je een rendement van een startup, met een stuk lager risico dankzij de bestaande, goedlopende business!

 

Ten tweede; wij zijn overtuigd van de impact die onze software mogelijk maakt. Zien hoe je werk mensen in staat stelt beter te organiseren en samen doelen te bereiken, is fantastisch. Met een investering deel je mee in de ambitie om een product te maken dat internationaal mensen raakt en beweegt. Social business communities zijn de toekomst! 

Crowdfunding met aandelen; hoe werkt dat?

We hebben 60 dagen om minimaal € 150.000,- op te halen, in ruil voor 7,5% aandelen. Gaat het investeren heel snel, dan breiden we dit uit naar € 200.000,- voor 10% aandelen. We gebruiken Symbid om te bemiddelen in de verkoop van de aandelen. Symbid is één van Nederlands grootste crowdfunding websites.

Bij een succesvolle campagne wordt in februari 2016 een coöperatie BV opgericht, waar de aandelen worden ondergebracht. Deze coöperatie is voor 7,5% of 10% aandeelhouder van GoalGorilla NV. De coöperatie krijgt een bestuur bestaande uit de grootste aandeelhouders. Dit bestuur neemt deel in de algemene vergadering van aandeelhouders van GoalGorilla NV.

 

Totdat de transactie voltooid is, bewaart Symbid het geld in een trust onder toezicht van de AFM en de De Nederlandsche Bank. Let op: lukt het ophalen van het minimum bedrag van € 150.000,- niet, dan krijg je je geïnvesteerde bedrag terug! 

 

Onze publieke live-datum is maandag 7 december. Op dat moment hebben we 41 dagen om minimaal de resterende € 100.000,- aan investeringen op te halen.

Ik wil investeren, hoe doe ik dat?

[UPDATE 7 DECEMBER 2015: de campagne is live! Investeer nu vanaf €20,- in GoalGorilla

Maandagochtend 7 december ontvangt iedereen in onze e-mail lijst de link naar de campagne. Ook op social media maken we de link beschikbaar. Vanaf dat moment kan je alle achtergrondinformatie, financiële stukken en toekomstplannen inzien. Investeren doe je direct online met o.a. iDEAL. Voor grote transacties is storten ook mogelijk.

Bedankt voor je aandacht! Heb je vragen, aarzel niet om Taco en Mieszko te mailen op invest@goalgorilla.com. Wij komen dan vóór maandag bij je terug.


Mieszko Czyzyk & Taco Potze
namens GoalGorilla NV

Beheerder
GoalGorilla

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten