Yoast en GoalGorilla lanceren dé SEO module voor Drupal

Verbeter de ranking van je Drupal website

Optimaliseer gemakkelijk de content van je Drupal website voor belangrijke zoekwoorden met de Yoast SEO for Drupal module. Uniek is de real-time analyse.

Yoast en GoalGorilla lanceren dé SEO module voor Drupal

Eindelijk is het moment daar: de Yoast SEO for Drupal is gelanceerd! En daar zijn we super trots op! Afgelopen tijd heeft GoalGorilla in alle stilte achter de schermen samen met Yoast gewerkt aan dé SEO module speciaal voor Drupal. Deze module is gebaseerd op de, voor velen bekende, WordPress SEO plugin van Yoast. Die in de WordPress community wordt bestempeld als één van de beste SEO plugins.

 

Lees meer over Yoast SEO for Drupal

 Ontdek de voordelen en de belangrijkste features

 

Op woensdag 23 september, tijdens de DrupalCon 2015 in Barcelona, hebben Taco Verdonschot (Yoast) en Taco Potze (GoalGorilla) de SEO module gelanceerd op de Launch Party in El Molino. Een moment waar beide bedrijven naar uit hebben gekeken. GoalGorilla speelde een belangrijke rol in het ontwikkelen van deze module, en blijft ook in de toekomst nauw betrokken bij het updaten van de module, het ontwikkelen van nieuwe features, en het leveren van support.

 

Yoast SEO module for Drupal

 

Voor de meeste SEO’s is Yoast geen onbekende naam. Joost de Valk, de oprichter en het gezicht van Yoast, ontwikkelde speciaal voor WordPress een SEO plugin, die inmiddels al meer dan 14 miljoen keer is gedownload en ruim 4 miljoen actieve gebruikers telt. Hij wilde dit ook lanceren voor andere platformen, waaronder Drupal, en kwam terecht bij GoalGorilla. Yoast en GoalGorilla zijn oude bekenden van elkaar, en draaien beide al jaren mee in de SEO wereld. De afgelopen maanden is er samen hard gewerkt aan deze module. De module heeft de belangrijkste test doorstaan op Ben.nl, onderdeel van T-Mobile. De module werd met enthousiasme ontvangen:

 

'At Ben.nl we write a lot of content and we’re constantly looking to improve the pages we already have. The Yoast SEO for Drupal module makes this a lot easier. It helps us improve our writing for SEO, but also increases the readability of our articles. This is already a module we can’t live without!'

 

- Rutger Leeuwenkuijl, e-Commerce Shop Manager at T-Mobile Netherlands / Ben.nl

 

Vanaf NU te downloaden op Drupal.org

De Yoast SEO for Drupal is vanaf nu te downloaden op Drupal.org. In de toekomst wordt de module continu up-to-date gehouden volgens de meest recente SEO en Drupal ontwikkelingen, en worden er nieuwe features ontwikkeld.

 

Drupal SEO downloaden

Al meer dan 6.000 downloads via Drupal.org

 

Freemium model maakt open-source beter

Yoast en GoalGorilla geloven in een freemium business model. Wat betekent dat de basis module gratis wordt aangeboden, maar voor geavanceerdere gebruiksmogelijkheden en support moet worden betaald. Wat ongebruikelijk is in open source communities als die van WordPress en Drupal. Taco Potze, Development Director van GoalGorilla:

 

‘The freemium model for modules has not been very common in the Drupal open-source community, so far. We expect to have a healthy and constructive discussion about the benefits and problems with this model. I strongly believe that it strengthens the community in long run.’

 

Beheerder
GoalGorilla

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten