Case Nedap Livestock Management

Business Portal

Waarom vroeg betrekken van een online partner leidt tot een beter eindresultaat!

Binnenkort staat hier een mooie case study van de Nedap Business Portal. We zullen uitleggen waarom interactie ontwerp leidt tot een beter resultaat en wat de voor- en nadelen zijn van iteratief (agile) werken met onze Scrum methode. Voor nu alvast enkele afbeeldingen van het proces en het resultaat.

 

Uit de specificaties hebben we een infograpic gemaakt om de data structuur in kaart te brengen en met het team te bespreken:

 

Nedap Infographic data visualisatie

 

 

Na het maken van persona's is gewerkt aan het interactie ontwerp, een klikbaar prototype van de website. Extra aandacht is gegaan naar het responsive maken van het ontwerp. Dat betekent dat het ontwerp automatisch meeschaalt met het apparaat waarop de applicatie wordt bekeken, zoals op een tablet.

 

GoalGorilla interactie ontwerp - Prototype Nedap

 

Als laatste is in samenwerking met Brand Builders het grafisch ontwerp gemaakt en in enkele versies tot een eindresultaat gebracht:

 

 

Grafisch ontwerp Nedap Business Portal

 

 

Na deze belangrijke ontwerp fase is begonnen met het bouwen van de applicatie dmv agile development met Scrum. Hierover schrijven we binnenkort meer!

 

 

Heb je ook een uitdagend online project waarbij de gebruiker voorop moet staan? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Taco Potze via taco@goalgorilla.com.

 

 

Beheerder
GoalGorilla

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten