Nieuw supportdesk per 14 maart 2016

Meer inzichten en service

GoalGorilla stapt over van Zendesk naar Jira voor de registratie en behandeling van support tickets.

Nieuw supportdesk per 14 maart 2016

Na meer dan 2.700 opgeloste tickets via Zendesk, stappen wij per 14 maart 2016 over naar Jira als supportdesk. Het voordeel is dat de klant door het nieuwe portal meer en betere inzichten krijgt over de behandeling van zijn ingestuurde tickets. Ook heeft het intern voor ons voordelen.

 

'Ik verwacht dat we door het vernieuwde supportdesk van Jira nog meer service gericht kunnen zijn, en een helder en open inzicht kunnen geven in de workflow van een ticket.’

 

Kim Vreeswijk, Support Manager @ GoalGorilla

 

Als onze klanten graag iets willen veranderen aan de website, of ze willen een feature toevoegen, of ze hebben een issue, dan konden ze een bericht sturen naar support@goalgorilla.com. Dit bericht werd vervolgens omgezet in een ticket in het supportdesk Zendesk, en wij gingen aan de slag met de ticket. Maar dat gaat veranderen! Wij vonden namelijk bij Zendesk de inzichten onvoldoende en de workflow niet optimaal genoeg, zowel voor de klant als voor onszelf. Wij stappen daarom over naar de supportdesk van Jira.

Voordelen voor de klant

De ingestuurde tickets via Zendesk waren niet echt overzichtelijk voor de klant. Reden voor ons om dit te verbeteren. Met Jira als supportdesk bieden we onze klanten een portal, waar zij eenvoudig tickets kunnen aanmaken, en waar zij overzichtelijk de status van een lopende ticket kunnen bekijken.

  • Eenvoudig tickets aanmaken via het portal
  • Helder inzicht in de behandeling van een ticket
  • Ticket insturen via support@goalgorilla.com blijft mogelijk

Voordelen voor GoalGorilla

Zendesk maakt gebruik van diverse softwarepakketten. Wat de infrastructuur van systemen lastiger maakt. Hierdoor was de workflow niet altijd optimaal. De supportdesk van Jira is een krachtig ticket-systeem met real-time rapportage en waar alles op één plek zit.

  • Meer service mogelijkheden voor de klant (bijv. een toekomstige FAQ)
  • Betere interne infrastructuur door minder softwarepakketten
  • Minder interne administratie tijd benodigd

Elke klant kan (na het aanmaken van een account) gebruik maken van ons supportdesk. Echter om werkzaamheden te laten uitvoeren, moet de klant wel in het bezit zijn van een strippenkaart. Wij hopen dat we onze klanten door de overstap nog beter van dienst zijn.

Support Manager
Kim Vreeswijk

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten