Test de nieuwe Alpha versie en verbeter je SEO resultaten

Real-time SEO Module voor Drupal

Een nieuwe versie van de Real-Time SEO Module voor Drupal 8 websites is gelanceerd. Krijg nog hogere rankings door de verbeterde analyse. Test de module nu!

Test de nieuwe Alpha versie van de Real-Time SEO module

Eind september 2015 lanceerden we dé SEO module voor Drupal websites: Real-Time SEO module. Met de module ben jij in staat om content goed te optimaliseren om de vindbaarheid in zoekmachines als Google te verbeteren. Vanaf het begin hebben we continu de module verder verbeterd en uitgebreid. En dat ondervonden al bijna 12.000 websites. Maar nu hebben we een nieuwe krachtige versie voor Drupal 8 websites, en we vragen jou om die te testen!

Betere optimalisatie tips door krachtigere analyse

We hebben een nieuwe Alpha versie van onze Real-Time SEO module uitgebracht. Alpha betekent dat de module nog niet stabiel genoeg is om in productie te gebruiken, maar wel qua features in de buurt daarvan komt. Deze versie is bedoeld om te testen. Maar waarom zou je een test versie gebruiken?

  • Jij kunt alvast gebruik maken van de nieuwe, krachtige features;

  • Jij kunt jouw content als één van de eerste veel beter optimaliseren;

  • Wij krijgen waardevolle feedback voor de definitieve release;

  • Wij kunnen de SEO module nog beter maken met meer real-time data.

 

Download alpha versie Drupal SEO module
Alleen voor Drupal 8 websites

 

In deze nieuwe versie ligt vooral de focus op het verbeteren van de analyse. Een veel gebruikte module in Drupal 8 is Paragraphs. Deze module biedt krachtige mogelijkheden voor het creëren van content. Maar deze mogelijkheden werden nog niet ondersteund door de Real-Time SEO module. Tot nu!

Wat betekent dit? Voor deze Alpha versie konden slechts enkele standaard tekstvelden geanalyseerd worden. Terwijl een Drupal pagina veel verschillende velden heeft. Er werden dus sommige velden niet meegenomen in de analyse. Wel belangrijk, want ook die hebben invloed op jouw vindbaarheid in Google. Door de nieuwe methode van analyseren, gebruiken we nu de krachtige nieuwe functies van Drupal 8, waardoor de content analyse in de SEO module niet meer afhankelijk is van bepaalde velden. Dit maakt het ook mogelijk om andere soorten content te analyseren dan Drupal’s standaard ‘nodes’. Denk hierbij bijv. ook aan productpagina’s die met de commerce module gemaakt kunnen worden.

Heb je de module geinstalleerd en ga je hem gebruiken en testen? Laat ons dan weten als er foutjes in de module zitten. Je kunt deze bugs rapporteren in de issue queue op Drupal.org.

 

Download alpha versie Drupal SEO module
Alleen voor Drupal 8 websites

 

Ken je de Real-Time SEO Module nog niet?

Content is super belangrijk voor een goede vindbaarheid van jouw website in de zoekresultaten van zoekmachines als Google. Door de content goed te optimaliseren, word jij vindbaar bij zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw business. En daar helpt de Real-Time SEO Module bij. De module is beschikbaar voor Drupal 7 en 8 websites. De kracht van de module zit in de real-time analyse van jouw content. Je krijgt direct feedback en verbeterpunten.

Real Time SEO content analyse module
Direct feedback door real-time analyse van de content

 

Op dit moment maken bijna 12.000 websites actief gebruik van de module. In totaal is de module bijna 80.000 keer gedownload. En dat aantal stijgt wekelijks!

Downloads Drupal SEO module

 

Heb jij een Drupal 7 of 8 website en maak je nog geen gebruik van de module? Download hier de gratis module en begin direct met het optimaliseren van je content! De module werkt erg simpel en je krijgt direct feedback op jouw content.

Heb je niet voldoende technische kennis om de module te installeren, maar wil je wel jouw content goed optimaliseren voor Google? Dan doen wij dat graag voor je! Met onze installatie service ben je verzekerd van een goed geïnstalleerde en ingestelde module, en kun je direct beginnen met het schrijven van goede content.

 

Vraag SEO module installatie aan
En bespaar 4 uur installatie- en implementatietijd

 

Roadmap voor volgende module versies

Continu werken we aan het verbeteren van de Real-Time SEO module. We hebben een roadmap opgesteld o.b.v. van onze verbeterwensen en die van de gebruikers. Twee features die we graag binnenkort als eerste willen oppakken:

We willen allereerst ondersteuning gaan aanbieden voor de Pathauto module. Dit is een veelgebruikte module om nette URL’s te maken. Leesbare URL’s zijn belangrijk voor zoekmachines. Daaruit kunnen zij aflezen hoe de structuur in de website is en alvast een indicatie krijgen waar de content op de pagina overgaat. Door deze module te ondersteunen, kunnen de automatisch gegenereerde URL’s meegenomen worden in de SEO analyse. Hierdoor krijg je ook direct feedback over de effectiviteit van de URL.

Een ander speerpunt is ook meertaligheid. De real-time content analyse wordt op dit moment ondersteund voor Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans en Italiaans. Maar de feedback van de analyse wordt nog slechts in het Engels weergegeven. Door deze feedback ook te vertalen, wordt het gebruiksgemak verder vergroot.

Heb je ideeën om de module te verbeteren? Laat dan je feature request achter in de issue queue. En wie weet nemen we hem op in de roadmap en wordt het toegevoegd in de module! Samen maken we de module beter en beter, en maken we het de Drupal community mogelijk om beter en makkelijker SEO toe te passen voor websites.

 

Developer
Alexander Varwijk

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten