Design talent Amy Smulders

Welkom bij GoalGorilla

Sinds februari is Amy bij ons actief voor haar afstuderen. We stellen deze jonge design professional graag aan je voor. Ook werken bij GoalGorilla? Ga naar onze vacaturepagina.

‘Het belangrijkste vind ik toch wel productiviteit.’ Maak kennis met Amy Smulders!

Amy is in februari 2018 gestart bij ons als Design professional / afstudeerstagiair. Amy is creatief, 22 jaar en woont in Enschede. Ze studeert Kunst en Techniek. Ze onderzoekt onder meer de marketing van Open Social, community software by GoalGorilla.

Meer over Amy lees je hieronder terug. Leer haar snel beter kennen!

'Bij GoalGorilla zag en zie ik veel uitdaging op afstudeergebied.'

Waarom GoalGorilla en hoe bevalt het je tot nu toe? 'Bij GoalGorilla zag en zie ik veel uitdaging op afstudeergebied. Hiernaast is de locatie centraal in Enschede natuurlijk fijn. Ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik heb goed contact met mijn collega’s en ga met plezier naar kantoor. Het is een rustige werkomgeving waardoor ik productief ben. Mijn afstudeerbegeleider Bas ondersteunt mij goed, hierdoor ben ik al een heel eind op weg met mijn scriptie.' 

Wat vind je belangrijk in je werk? 'Het belangrijkste vind ik toch wel productiviteit. Ik ga graag naar huis met het idee dat ik veel heb kunnen doen die dag. Ook vind ik het belangrijk om iets neer te zetten waar GoalGorilla en ik beiden wat aan hebben.'

Amy bij GoalGorilla
'Het belangrijkste vind ik toch wel productiviteit.'

'Dat Adobe mij in 2015 bekroonde tot Creatiefste Student van Nederland maakt mij nog steeds trots.'

Waar ben je het meest trots op? 'De design ervaring die ik op heb mogen doen ben ik erg blij mee. Design is waar ik mijn passie in kwijt kan. Verschillende creatieve projecten mocht ik al aan mijn CV toevoegen. Dat Adobe mij in 2015 bekroonde tot Creatiefste Student van Nederland maakt mij nog steeds trots. Het project 'Portrait of Rihanna' hiervoor uitwerken was erg uitdagend. Verder heb ik gelukkig ook mijn drukke sociale leven goed kunnen bijhouden.'

Aan welk(e) project(en) werk je en wat zijn jouw taken? 'Ik ben fulltime bezig met mijn afstudeerscriptie. Hierbij onderzoek ik hoe we de marketing van Open Social kunnen verbeteren ten opzichte van vorig jaar. Na mijn literatuuronderzoek ga ik contact leggen met de doelgroepen. Ik ben benieuwd hoe zij over de marketing van Open Social denken.' 

Amy op haar werkplek
'Ik ben benieuwd hoe doelgroepen over Open Social denken.'

 

Wat doe je graag in je vrije tijd? 'Als gezelligheidsmens spendeer ik graag vrije tijd met mijn vrienden. Ik woon in een huis met 6 meiden dus ik heb eigenlijk altijd wel gezelligheid om mij heen. Films kijken samen met mijn vriend geniet ik ook zeker van. Verder ben ik graag bij de mensen van mijn studentenvereniging.' 

Wat is je favoriete film/serie, en waarom?' Ik ben dus echt een film en serie verslinder. Ik kijk elke week minstens twee films, maar ik heb niet een bepaalde favoriet dat varieert denk ik gewoon per dag. Momenteel kijk ik twee series “The Good Doctor” en “Limitless”. Toen eerstgenoemde uitkwam was ik zo door de eerste 10 afleveringen heen.'

'Streven naar perfectie.'

Wat is je favoriete marketing gerelateerde quote? 'Ik heb niet zozeer een favoriete marketing quote. Wat wel centraal staat bij mij is het streven naar perfectie. Bij mijn vorige stage heb ik van mijn collega Marc meegekregen om altijd te streven naar resultaten die beter zijn dan prima. En dat zit nu nog steeds in mijn systeem en daarom heb ik ook een hekel gekregen aan het woord prima.'

Hoe goed zijn jouw ping-pong skills? Kun je al een beetje meekomen met de rest? 'Die zijn verrassend goed heb ik gehoord. Ik moet zeggen dat ik nog niet mee kan komen op het topniveau van sommige collega’s, maar ik oefen bijna elke dag dus dat moet wel goed komen!'

We zijn blij met Amy in ons team en met haar creativiteit en productiviteit. We wensen haar veel succes en plezier bij GoalGorilla! Wens haar dat ook in een reactie hieronder :)

Marketeer
Roderik Lurvink

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten