Even voorstellen gorilla Liesbeth Damink

Nieuwe administratief medewerkster

Sinds februari is Liesbeth Damink part-time werkzaam als administratief medewerkster bij GoalGorilla. We stellen je graag even kort aan haar voor.

Maak kennis met Liesbeth! 

Liesbeth Damink werkt sinds februari bij GoalGorilla als Administratief Medewerkster. Liesbeth is 49 jaar en woont in Enschede. Ze heeft diverse administratieve banen gehad, waar ze o.a. verantwoordelijk was voor het verwerken van de boekhouding, jaarrapporten opstellen, belastingaangiftes doen, en salarisadministratie. Ook dat doet ze bij nu bij GoalGorilla.

Maar dat is niet het enige dat je wilt weten over Liesbeth. Leer haar snel beter kennen!

Liesbeth Damink

 

‘Het is eigenlijk zoals ik had verwacht en gehoopt!’

Waarom heb je bij GoalGorilla gesolliciteerd? ‘Ik zag de vacature van administratief medewerker voorbij komen, en het leek mij erg leuk om in deze bedrijfstak administratief werk te doen. En dat is ook zo gebleken. Het is eigenlijk zoals ik had verwacht en gehoopt. Het is erg dynamisch, precies wat ik zocht.' Dus het bevalt goed? 'Ja absoluut. Ik moest in het begin even wennen aan alle (communicatie)tools die worden gebruikt, waaronder Slack en Basecamp. Allemaal nieuwe tools voor mij. Dus ik heb ook al veel nieuwe kennis opgedaan. Daarnaast is de locatie super natuurlijk. Los van de mooie plek, ben ik ook nog eens zo thuis. Daarnaast spreekt mij het thuiswerken aan. Erg handig en prettig dat die mogelijkheid er is.'

‘Ik kan heel lang stilletjes doorwerken, maar voor een gezellige babbel ben ik ook zeker in.’

Wat zijn je belangrijkste taken? 'Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie en de salarisadministratie. En waar nodig ondersteun ik onze Office Manager Femke.' Wat vind jij belangrijk in je werk? 'Variatie in taken en verantwoordelijkheid. Ik kan daaraan heel lang stilletjes doorwerken, maar voor een gezellige babbel ben ik ook zeker in. Dus leuke collega's en werkgever is ook belangrijk. En ook dat is zoals gehoopt. Daarnaast is er lekkere koffie en een goed verzorgde lunch, wat wil ik nog meer!'

'Ik zag laatst een herhaling van Van Kooten en de Bie, blijft toch lachen!'

Altijd leuk om nieuwe collega's ook wat informeler te leren kennen. Wat is je favoriete film of serie? 'Little Britain vond ik altijd erg leuk, ik mis wel iets soortgelijks op televisie tegenwoordig. Op dit moment kijk ik de series Life's Too Short en Jeuk. Ik zag laatst nog een herhaling van Van Kooten en de Bie, blijft toch lachen. Veel collega's kennen dat niet, maar wij vonden dat thuis altijd erg leuk.'


We zijn blij met Liesbeth als nieuwe Administratief Medewerkster in ons team. En wij wensen haar veel succes en plezier bij GoalGorilla. Wens haar dat ook in een reactie hieronder :)

Ben jij ook geïnteresseerd in een baan bij GoalGorilla? Hier vind je het aanbod van onze actuele vacatures. Matcht jouw profiel of ken je iemand die hier goed bij aansluit, dan vernemen we dit graag! Zijn er even geen posities open, maar denk je toch bij ons team te passen? Stuur dan gerust een mail naar hiring@goalgorilla.com. Wij zijn altijd op zoek naar professionals in ons vakgebied!

 

Consulting Marketeer
Sjoerd Pijnappel

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten