Super trots op onze Dutch Interactive Awards nominatie

De succesvolle social community Greenpeace Greenwire

GoalGorilla is genomineerd voor de Dutch Interactive Awards 2015! We strijden mee om deze felbegeerde prijs in de categorie Social & Communities met Greenpeace Greenwire.

Genomineerd voor de Dutch Interactive Awards met Greenpeace Greenwire

Tijdens de zesde editie op 21 mei 2015 worden de Dutch Interactive Awards uitgereikt. Dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van het afgelopen jaar. En we zijn zo trots als een gorilla dat wij daarvoor zijn genomineerd! In totaal worden er twaalf awards uitgereikt op het gebied van e-commerce, online communicatie en marketing.

Greenpeace Greenwire, succesvolle social community

We zijn genomineerd in de categorie Social & Communities voor een Dutch Interactive Award met de succesvolle social community Greenpeace Greenwire. Hét platform voor Greenpeace vrijwilligers. Een plek waar ideeën, ervaringen, kennis en expertise bij elkaar komen. Met als doel samen een verschil te maken voor een groenere wereld. En dat werkt! Inmiddels worden in meer dan 10 landen en regio's actief gebruik gemaakt van de community, waaronder Nederland, Rusland, Frankrijk, India, Scandinavië en de USA. In 2015 volgen de overige kantoren. Greenpeace Greenwire viel al eerder in de prijzen. We wonnen namelijk ook al een Drupal Splash Award in 2014 in de categorie Social. Wil je meer weten over deze social community, lees dan de volledige case omschrijving op Emerce.

 

Nominatie Dutch Interactive Awards Greenwire

In totaal 247 cases aangemeld

Voor de Dutch Interactive Awards zijn er in totaal 247 cases aangemeld, verdeeld over 11 categorieën (waaronder Service, eCommerce & Omnichannel en Campaign). Alle aangemelde cases werden beoordeeld op concept, design en UX, bouw, resultaat, interactiviteit en optimalisatie. Van alle aanmeldingen bleven er uiteindelijk 55 nominaties over. De genomineerden krijgen extra vragen om te beantwoorden en de kans om op 22 april de case te pitchen voor de jury. De awarduitreiking vindt op 21 mei 2015 plaats in het Krasnapolsky in Amsterdam. En wij zijn erbij!

Beheerder
GoalGorilla

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten