Partnerschap Acquia en GoalGorilla

Samen Drupal nog verder verbeteren

We werkten al eerder samen met Acquia, maar sinds afgelopen maand zijn we officieel partner van deze grote agency met wereldwijd meer dan 3500 klanten.

Partnerschap GoalGorilla en Acquia

Sinds afgelopen maand zijn we officieel partner van Acquia. Acquia levert open cloud hosting, tools voor ontwikkelaars en ondersteuning voor Drupal op het allerhoogste niveau. Dit doet zij wereldwijd voor meer dan 3500 klanten. Met vestigingen in diverse landen en werelddelen maakt Acquia een zeer grote speler. En daarom zijn we dan ook trots dat we partners zijn.

 

We werkten al langer samen met Acquia. Zo voerde zij een security audit uit voor één van onze klanten, en werkten we onlangs nog samen aan één van de grootste Drupal e-commerce oplossing in Nederland. Daarnaast was er altijd al informeel contact, omdat Acquia veel evenementen sponsored in de Drupal community, zoals de jaarlijkse DrupalJam en de DrupalCon. Na verschillende gesprekken werd het duidelijk dat Acquia de komende jaren meer wil samenwerken met Drupal agencies, met daarbij een voorkeur voor creatieve agencies die meer kunnen bieden dan alleen development. Door onze design en marketing afdeling hebben we veel te bieden, en daarom hebben we de partnerschap officieel beklonken.

 

Acquia heeft wereldwijd met 1400 bedrijven een partnerschap. In Nederland met zo'n 30 bedrijven. Echter is GoalGorilla de enige die alle vier soluation areas kan aanbieden. De soluation areas zijn Strategy, Training, Design en Implementation. Op dit moment zijn we bezig een training en certificeringsprogramma op te stellen voor onze Drupal developers. Door de Acquia Certificering te behalen, kunnen we aantonen dat we over een hoog niveau van kennis en ervaring te beschikken. Daarnaast maken we kennis met de producten en diensten die zij levert, zoals Acquia Cloud en Acquia Lift. Met name deze laatste oplossing is erg interessant voor onze klanten die extra stappen willen maken met doelgerichte optimalisatie van hun Drupal platform. We zijn erg blij met deze partnerschap, en zien uit naar de projecten die we hierdoor nog beter kunnen uitvoeren.

 

Partner Acquia

 

Beheerder
GoalGorilla

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten