Rennende gorilla's gespot in Londen

Derde deelname aan Great Gorilla Run

Samen met 350 'gorilla's' 8 km gerend voor ruim €65.000,- (£50,000) aan sponsorgeld. Dit ter bescherming van de berggorilla!

Oké de foto bovenaan is misschien niet onze beste foto. Maar dat is ook niet waar de Great Gorilla Run om draait. Alles staat namelijk in het teken van sponsorgeld verzamelen ter bescherming van de berggorilla. En dat is, met ruim €65.000,- (£50,000) aan sponsorgelden, zeker gelukt!

Voor ruim €8.500,- werd hard gewerkt én gerend

Op zaterdag 19 september nam GoalGorilla voor de derde keer deel aan de Great Gorilla Run. Ditmaal werd dus in totaal ruim €65.000,- (£50,000) opgehaald om de berggorilla te beschermen.

 

Glazen Kantoor actie opnieuw belangrijk

In 2013 was de Glazen Kantoor actie een groot succes. Deze kreeg dit jaar een vervolg en was opnieuw belangrijk. Ons team werkte afgelopen weken door aan een mooi project voor Oost NV. Niet tijdens reguliere kantooruren. Maar zowel in de weekenden als op doordeweekse avonden. Deze inspanning leverde ruim € 8.500,- aan sponsorgeld op. Wij zijn hier erg trots op en danken in het speciaal al onze sponsoren! Het geld is inmiddels overgemaakt naar The Gorilla Organization.

Sfeerimpressie

 

GoalGorilla vlak voor de run

great_gorilla_run_londen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

great_gorilla_run

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een deel van de overige 350 'gorilla's' rennend door hartje Londen

great_gorilla_run_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beheerder
GoalGorilla

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten