Uitreiking Drupal Splash Awards 2016

GoalGorilla grijpt net naast de awards

Donderdagavond 10 maart werden de winnaars bekend gemaakt van de Drupal Splash Awards 2016.

De winnaars van de Splash Awards 2016 werden donderdagavond 10 maart bekend gemaakt. De award uitreiking vond plaats in het prachtige Muntgebouw te Utrecht. En was in handen van de altijd uitbundige Jeffrey A. McGuire. In de Drupal community beter bekend als ‘JAM’. Dit jaar was GoalGorilla genomineerd in twee categorieën: Module en Commerce. Helaas grepen wij net naast deze twee awards.

Net niet gewonnen in de categorie Module

In deze categorie ging het tussen de module Fast Autocomplete van LimoenGroen en onze Yoast SEO for Drupal module. De stemmen van de jury waren gelijk verdeeld. Daarom moest het bestuur van Stichting Drupal Nederland een keuze maken. Maar ook hier waren de stemmen gelijk. Uiteindelijk moest JAM de doorslag geven. En had hij een lichte voorkeur voor de Fast Autocomplete module. Omdat deze module technisch zeer goed in elkaar zit. Jammer voor ons natuurlijk. LimoenGroen gefeliciteerd! 

 

Meer weten over de Yoast SEO for Drupal module? Lees dan hier meer over de module.

Nominatie Commerce met Ben® Performance Improvements

Helaas wonnen we in de categorie Commerce niet met onze case over de performance verbeteringen van Ben®. Samen met partner BrixCRM werkten we aan het verbeteren van de nieuwe Drupal website van Ben®. We zijn wel erg trots op deze case en de prestaties van het team! Wij feliciteren internetbureaus Burst en IN10 met het winnen van de Splash Award in deze categorie. Zij dienden de mooie case International Film Festival Rotterdam in.

 

Meer weten over de Ben® Performance Impromevents? Lees dan hier meer over de nominatie.

 

Ondanks dat we dit jaar niet in de prijzen vielen, was het een leuke avond! Ook erg leuk dat een aantal personen van Yoast en Ben® mee gingen met deze avond. Wij bedanken Stichting Drupal Nederland voor de twee nominaties en de goed georganiseerde award uitreiking. Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie awards! 

 

Een kleine sfeerimpressie van de avond (bekijk hier meer foto's).

Sfeerimpressie Drupal Splash Awards
Bekijk hier meer foto's gemaakt door Imre Gmelig Meijling

 

Consulting Marketeer
Sjoerd Pijnappel

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten