Winnaar Dutch Search Awards 2017

Beste gebruik van Search in Finance

Samen met Debiteurenbeurs wonnen we donderdagavond 23 november de Dutch Search Awards!

Samen met Debiteurenbeurs winnaar Dutch Search Awards

Gisteravond, donderdag 24 november, ontvingen wij uit handen van Geraldine Kemper opnieuw een Dutch Search Award. Namelijk die voor Beste gebruik van Search in Finance 2017 ️🏆! En daar zijn we enorm trots op! Whoop whoop ️🎉!

And the winner is….. GoalGorilla en Debiteurenbeurs 🏆🎉

En daar stonden we opeens op het podium met Geraldine Kemper! Winnaar Dutch Search Awards in de categorie 'Beste gebruik van Search in Finance' ️samen met Debiteurenbeurs. We lieten daarmee de sterke cases van concullega's CZdirect, Ditzo, en Evi van Lanschot achter ons.

Winnaars Dutch Search Awards
Ook hostess Geraldine Kemper en DSA organisator Tamer Saglambilek waren trots

Trots op de award in deze sterke awardshow!

Dit jaar was het overall aantal case inzendingen verdubbeld. De vakjury is daardoor uitgebreid met o.a. Search experts van Microsoft, Google en LinkedIn. In totaal waren er 100 agencies, consultants en merken genomineerd, verdeeld over 18 categorieën. Dat wij opnieuw twee keer genomineerd waren (ook voor Best Agency, helaas wonnen we die niet, ondanks al jullie stemmen, super bedankt daarvoor!) in deze sterke, groeiende awardshow was al een grote waardering. En dan ook nog winnen in een hele sterke markt!

De vakjury van de Dutch Search Awards zei het volgende over onze case: "Ze hebben zich gefocust op organisch zoekverkeer met ondersteuning van AdWords search. Hun doelstelling van 20 leads per maand hebben ze ruim behaald en de verbetering van de organische vindbaarheid van hun klant met een beperkt budget is indrukwekkend. Ze hebben op een succesvolle wijze de kennisbank opgezet en ingezet om deze resultaten te bereiken. Brede opzet, verschillende onderdelen in search betrokken."

Meer weten? Bekijk de award winning case dan hier. Debiteurenbeurs over onze samenwerking:
 

Bernd Vinke

"GoalGorilla heeft met een duidelijke aanpak de resultaten van ons bedrijf laten groeien. Hierdoor hebben wij de grens van meer dan € 1 miljoen aan gefinancierde openstaande facturen bereikt. Het is niet eenvoudig om jezelf als start-up te positioneren in een enorm competitieve markt waarin bijna alle spelers veel grotere budgetten hebben dan wij. Het is deze innovatieve en op inhoud gerichte aanpak van GoalGorilla die het verschil heeft gemaakt.”

- Bernd Vinke, eigenaar Debiteurenbeurs, over GoalGorilla

 

Wij bedanken de Dutch Search Awards voor wederom een zeer goed georganiseerde avond, onze nominaties en de award. Een mooi event met veel waardering voor doordachte Search campagnes door Nederlandse agencies. Tot volgend jaar 😉!

 

Consulting Marketeer
Sjoerd Pijnappel

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten