Open Social software van GoalGorilla wint Splash Awards 2017

Winnaar in de categorie 'Tools/ Apps' en algeheel winnaar 'Website van het Jaar'

Tijdens de uitreiking van de Splash Wards 2017 op donderdagavond 15 juni zijn wij in de categorie Tools en Apps in de prijzen gevallen met onze Open Social software. Ook zijn we de algehele winnaar "Website van het Jaar" geworden!

Open Social

Open Social is een plug-and-play intranet en community building oplossing die door GoalGorilla gefinancierd wordt en waarvan wij het kern ontwikkel team leveren. Met deze tool richten wij ons met name op NGO’s en (semi-)overheden. Sinds de beta-lancering in 2016 is de software meer dan 30.000 keer gedownload en kent de oplossing 700 actieve installaties. 
 
De tool is gebaseerd op ons in 2015 met de Dutch Interactive Awards beloonde Greenpeace Greenwire project. Dit platform motiveert en activeert 90.000 Greenpeace vrijwilligers over de hele wereld om de planeet groener en duurzamer te maken. In Nederland alleen al resulteerde Greenpeace Greenwire in 600% meer vrijwilligersactiviteit. 
 
Tegelijkertijd ontwikkelt Open Social zich tot de perfecte tool om bestaande intranetten te vervangen. Het vervangt niet alleen Drupal 6 en 7 installaties maar concurreert ook met Microsoft SharePoint en andere oplossingen met closed source licenties zoals Jive.

Lees meer over de Open Social oplossing voor intranetten en communities en vraag een vrijblijvende demo aan.

Splash Awards 

Stichting Drupal Nederland beloont jaarlijks de beste Drupal websites en community bijdragen uit de Benelux met de Drupal Splash Awards. 

Open-source

“Wij geloven in de kracht van open source. Ik ben overtuigd dat open adoption de drijfveer is achter de volgende generatie software. Het biedt mogelijkheden voor samenwerking en innovatie die onmogelijk zijn in gesloten omgevingen. Het resultaat is betere producten voor klanten en eindgebruikers! We zijn er trots op deel uit te mogen maken van de Drupal community binnen en buiten Nederland.”

aldus Mieszko Czyzyk, mede-oprichter van GoalGorilla en Open Social.

Lees meer over de Open Social oplossing voor intranetten en communities en vraag een vrijblijvende demo aan.

Co-founder
Mieszko Czyzyk

Bekijk ook onze andere nieuwsartikelen

Klik voor onze award winnende klanten