Maak kennis met de Blue Ocean Alliance

Gemiddeld 15% lagere uurtarieven

Wij besteden niet uit. Nee, je werkt rechtstreeks met mensen die betrokken zijn bij jouw online eindresultaat. Maak kennis met onze meer dan 90 (Drupal) professionals.

Blue Ocean Alliance

Blue Ocean Alliance is een partnerschap tussen de agencies Lemberg en GoalGorilla. We leveren hoogwaardige web development en web design diensten. Samenwerken met Blue Ocean Alliance geeft je drie grote voordelen: eerlijke lage uurtarieven, volledig toegewijde teams, en de beste professionals.

Logo Blue Ocean Alliance
Lees hier meer over Blue Ocean Alliance

 

Eén van onze succescases is Nedap Security Management, een wereldwijd opererend bedrijf dat beveiligingsoplossingen biedt voor grote bedrijven. Nedap had een duidelijk doel: ‘Ontwikkel een digitale plek waar we alle tools en informatie bieden die onze klanten nodig hebben.’ En samen hebben we dat doel bereikt! We ontwikkelden een nieuwe Drupal website met een krachtige portal, die veel gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker is dan de vorige. Er is eenvoudig toegang tot alle bestanden en documenten die klanten nodig hebben. Alles met slechts één klik bereikbaar.

Blue Ocean Alliance case Nedap Security

"Dankzij een gedreven projectmanager verliep de communicatie tijdens het project heel goed. De agile werkwijze betekende dat wij beide geen verrassingen hadden en altijd effectief met elkaar werkten. Het Blue Ocean Alliance team heeft zich volledig ingezet en keihard gewerkt tot het live gaan van onze prachtige website en portal."

- Nedap Security Management

 

Nedap maakte met succes gebruik van de drie voordelen van de Blue Ocean Alliance:

Lagere uurtarieven

Eerlijke prijzen

15% lagere uurtarieven

Profiteer van gemiddeld 15% lagere uurtarieven in vergelijking met de uurtarieven van andere agencies. Zonder verlies van kwaliteit of toewijding aan jouw project! We kunnen deze tarieven bieden, omdat we talenten hebben in gebieden die rijk zijn aan slimme mensen, maar een lagere levensonderhoud hebben.

Gebruik de prijscalculator voor een indicatie voor jouw project! 

Het Blue Ocean Alliance Team

Werk direct met het team

We besteden niet uit

Ontdek de kracht van het Blue Ocean Alliance team. We besteden niet uit. Nee, je werkt direct met mensen die betrokken zijn bij jouw eindresultaat. Altijd onder leiding van een toegewijde projectmanager. Zo brengen we elk online brand identity of (Drupal) development project naar een hoger level.

Maak kennis met onze professionals op één van onze kantoren in Nederland en Oekraïne.

Getalenteerde professionals

Alleen de beste professionals

90+ professionals

Wij denken wereldwijd, niet lokaal. Getalenteerde mensen zitten namelijk overal. En wij brengen deze samen! Maak gebruik van deze talentenvijver met meer dan 90 professionals in UX design, grafisch design, Drupal front-end development, Drupal back-end development, veiligheid, support, marketing, en project management. 

Jij krijgt altijd de beste professionals voor jouw projectdoelen te behalen.

Blue ocean alliance
Gemiddeld 15% lagere uurtarieven
We besteden niet uit. Nee, je werkt direct met mensen die betrokken zijn bij jouw eindresultaat! We hebben meer dan 90 professionals.