TS24

Duurzame groei van 30%+ per jaar sinds 2009

Design, marketing en conversie legt de basis voor het succes van de webshops van TS24.

Opdrachtgever

TS24 geeft een complete online shopervaring voor doe-het-zelvers. Het dynamische assortiment is eerlijk geprijsd, van goede kwaliteit en ze dragen zorg voor krachtige service voor, tijdens en na je aankoop.

TS24 is gegroeid (en blijft groeien) vanuit een zolderkamer tot een organisatie met meer dan 4000 verschillende producten op voorraad, 950 m2 magazijn en meer dan 100.000 contactmomenten per maand. 

Extern wordt deze groei prestatie ook erkend: in 2015 verovert TS24 een plek in de Deloitte Fast50.

Projectomschrijving

In een samenwerking die zijn tiende jaar ingaat werken TS24 en GoalGorilla samen aan het bereiken én verkopen aan doe-het-zelvers. In 2009 hebben we daarbij online analytics geïmplementeerd die omzetten per marketing campagne meet. Sindsdien sturen we sterk data-gedreven op rendement. 

Door de jaren hebben we de zoekmachine strategie doorontwikkeld; tegenwoordig gaat e-commerce niet alleen om het product maar blogt TS24 ook intensief over hoe je het gereedschap correct gebruikt om mooie dingen te maken.

Doelstellingen

  • omzet maximaliseren tegen < 10% advertentiekosten
  • tactisch en strategisch advies over online marketing
  • medio 2015 rebranding inclusief nieuwe merk identiteit
  • front-end ontwikkeling geschikt voor alle mobiele apparaten

Klant over het project

"Servicegericht, betrouwbaar en accuraat. Al 8 jaar onze partner voor marketingstrategie."

Ruud Scholten - Eigenaar TS24

“GoalGorilla is al jaren onze partner voor het beheer van AdWords, welke ze elke maand weer optimaliseren. Ze zijn erg bedreven in het plannen van werkzaamheden en het tijdig uitvoeren hiervan. Prettig vinden wij dat wij vanuit GoalGorilla gestimuleerd worden verder te denken over onze marketingstrategie.”

- Ruud Scholten, eigenaar TS24 BV, over GoalGorilla.

Resultaten

  • 30%+ groei per jaar, sinds 2009
  • merk identiteit die past bij hoe TS24 zich als organisatie voelt én haar klanten aanspreekt
  • responsive design zorgt voor ongeveer +25% mobiele conversie

Project in beeld

TS24 Design Mockup op iPad.

Projectontwikkeling

GoalGorilla werkt al jarenlang mee aan marketing, design en conversie optimalisatie. Online marketing campagnes zoals SEO en AdWords vinden doorlopend plaats. Maandelijks wordt over de resultaten gerapporteerd door specialisten. 

Communicatie vindt voornamelijk online plaats in een gedeelde projectomgeving. Daar worden actiepunten over en weer aan elkaar toegewezen. Zo werken we samen als één team aan resultaat.
 
Per kwartaal wordt op directie niveau de resultaten worden doorgenomen, en worden tactische en strategische vervolg stappen bepaald. 

De rebranding was een intensief traject van bijna drie maanden waarbij we de merk identiteit van TS24 vernieuwden. GoalGorilla’s front-end ontwikkelaars bouwden daarbij een volledig werkend prototype in een zogeheten online style guide. De back-end ontwikkelaars van TS24 hebben dit vervolgens geïmplementeerd tot het prachtige eind resultaat.  

Klik voor onze award winnende klanten