Onze vijf krachten

Bereik, overtuig en bind gebruikers aan je merk

Wij combineren onze krachten om maximaal resultaat te behalen. Kom dichter bij jouw gebruikers. Ontdek hoe!

Interactie UX design

Gebruikers centraal in design

Interactie UX design

Design begint bij het begrijpen en bepalen van de behoeften van je (potentiële) gebruikers. Dat doen we d.m.v. user passports. Deze behoeften zetten we vervolgens centraal in het interactie design. We ontwikkelen wireframes en denken daarin goed na hoe we jouw gebruikers in beweging brengen met conversiepaden. De wireframes zijn responsive en ‘we think mobile first’. Lees meer over gebruiksvriendelijk design en onweerstaanbare cases in ons portfolio.

Grafisch UI design

Consistent door style guide

Grafisch UI design

Wanneer het UX design klaar is, voegen we het grafisch design toe. Het is belangrijk dat dit ‘jasje’ goed aansluit bij je onderneming, kernwaarden en toekomstvisie. Om consistentie te behouden en toekomstige website aanpassingen snel (en dus goedkoper!) te kunnen doen, ontwikkelen wij een online style guide. Bekijk hoe we dat o.a. voor Vertaalbureau Perfect hebben gedaan. Bereik, overtuig en bind je gebruikers met doordacht design!

Drupal development

Weboplossingen op maat

Agile Drupal development

Snel live met een MVP en je website stap voor stap laten groeien? Dan is onze Agile development werkwijze geschikt! Wij zorgen dat je website binnen tijd en budget live is. Daarvoor gebruiken wij Drupal. Flexible, open-source en veilig dankzij de actieve community van developers. Al jaren leveren wij succesvolle maatwerk oplossingen. O.a. voor Greenpeace Greenwire, waarmee we de Dutch Interactive Award wonnen en de basis is voor Open Social.

Doelgericht online marketing

Customer journey marketing

Doelgerichte online marketing

Je (potentiële) gebruikers doorlopen online een hele klantreis. Tijdens deze klantreis wil jij aanwezig zijn, zodat ze met jou in contact komen, en jij business genereert. Wij zijn daarin bewezen succesvol! In 2016 zijn wij o.a. uitgeroepen tot Beste Search Agency van Nederland door de Dutch Search Awards. En in 2017 wonnen we de award voor de succesvolle Search strategie voor Debiteurenbeurs. Bekijk onze doelgericht marketing diensten!

Support

Altijd snel, veilig en online

Superieur support

Je wilt dat je website altijd online, snel en veilig blijft. Wij houden daarom je Drupal website in topconditie! Onze hosting, support en onderhoud zijn geschikt voor zowel kleine als grote websites. Stuur je verzoek in, en wij denken met je mee om het zo snel, effectief en goed mogelijk uit te voeren. Installatie verouderd? Upgraden naar een nieuwe Drupal versie? Ook dan helpen wij je graag. Superieur support van GoalGorilla!