Onze diensten

Wij combineren onze vijf krachten om maximaal resultaat te behalen

Je wilt graag je gebruikers bereiken en binden aan je merk. Om dat te bereiken halen we alles uit de kast. Ontdek hoe!

Strategie

Slimme strategie

Strategie het beginpunt

Het ontwikkelen van de juiste, slimme strategie begint bij je gebruikers. Zij staan centraal op je website en in je online marketing. Maar wie zijn je gebruikers? Welke behoeften hebben zij? Hoe en op welke momenten kun jij ze bereiken? Vragen die aanbod komen en die wij voor jou en met jou beantwoorden als we een slimme strategie voor je website ontwikkelen. Hét beginpunt van je online succes!

Design

Brand en website Design

Interactie en grafisch Design

Design begint bij het begrijpen van de behoeften van je (potentiële) gebruikers. Zet d.m.v. user passports direct vanaf het begin in het interactie design deze behoeften centraal. En zet je gebruikers in beweging! En doe dat met een grafisch design dat past bij je onderneming, kernwaarden en toekomstvisie. Bereik, overtuig en bind je gebruikers! Bekijk de cases hoe we dat o.a. voor TS24 en Vertaalbureau Perfect hebben gedaan.

Development

Agile Drupal Development

Development maat oplossingen

Om te zorgen dat je website binnen tijd en budget wordt gebouwd, en van de hoogste kwaliteit is, werken wij op de Agile methode. Voor de bouw van jouw op maat website gebruiken wij Drupal. Een flexibel, open-source en veilig CMS, dat wordt onderhouden door een actieve community van developers. Al jaren leveren wij succesvolle oplossingen. O.a. voor Greenpeace Greenwire, waarmee we de Dutch Interactive Award wonnen.

Marketing

Customer Journey Marketing

Doelgerichte Online Marketing

Je (potentiële) gebruikers doorlopen online een hele klantreis. Tijdens deze klantreis wil jij aanwezig zijn, zodat ze met jou in contact komen, en een aankoop of een offerteaanvraag doen. Dit kan o.a. door zoekmachine marketing (SEO en AdWords) en social media in te zetten. We zijn door de Dutch Search Awards bekroond tot Beste Search Agency, en hebben dat o.a. bewezen met Moneybird. Samen lieten wij hen groeien van 0 naar 150.000+ gebruikers.

Support

Snel en veilig met Support

Superieur Support

Wanneer je website online staat, wil je graag dat deze online, snel en veilig blijft. Wij houden je Drupal website in topconditie. Zowel voor kleine als voor grote websites bieden wij hosting, support en onderhoud oplossingen. Stuur je verzoek in via ons ticketsysteem, en wij denken met je mee om het verzoek zo snel, effectief en goed mogelijk uit te voeren. Is je installatie verouderd of wil je upgraden naar een nieuwe Drupal versie? Ook dan helpen we je graag.

Wil je meer weten over deze dienst?

Behaal je doelen samen met GoalGorilla

E-mail ons je vraag. We antwoorden binnen 1 dag.