Agile development met Drupal

Wij ontwikkelen oplossingen van het hoogste niveau

Al jarenlang leveren we succesvolle oplossingen op maat met behulp van het Drupal CMS en onze agile Scrum methode!

Development

Drupal development maat oplossingen van het hoogste niveau

Je gebruikers zijn onderzocht en vastgelegd in het user passport, en hun behoeften zijn vertaald in het interactie ontwerp en visueel aantrekkelijk gemaakt in het grafisch ontwerp. Nu kan het bouwen van je website beginnen.

Succesvol met agile en SCRUM

Om te zorgen dat je website binnen tijd en budget wordt afgerond, bouwen we, afhankelijk van de complexiteit, je website met de waterval of de agile Scrum methode. Met beide methoden zijn wij al jaren succesvol. 

Voor grote projecten heeft een iteratieve agile methode de voorkeur. We leveren daarbij niet alles in één groot project op, maar in kleinere gedeelten. Hierdoor worden stappen van je project herhaald, en wordt er voorkomen dat er gaandeweg problemen ontstaan of foute aannames worden gedaan. Met onze ervaren teams leveren we bij elke iteratie de hoge productiviteit en kwaliteit die je mag verwachten. Onze multidisciplinaire teams zijn getrained door toonaangevend adviesbureau op gebied van agile methodes; Prowareness.

Agile development proces

By Lakeworks (Own work) GFD or CC BY-SA 4.0-3.0-2.5-2.0-1.0, via Wikimedia Commons

De drie voordelen van agile werken

1. Altijd op tijd

Een veel gehoord probleem van software ontwikkeling is dat de planning altijd uit loopt. Door agile te ontwikkelen verminder je dit risico sterk. Releases staan vast. Op gezette tijden gaat altijd de op dat moment gerealiseerde versie van de applicatie live. Je gebruikers profiteren zo snel mogelijk van de laatste functionaliteiten die af zijn.

Kan het dan nooit mis gaan? Dat is te mooi om waar te zijn... Agile ontwikkelen vereist ervaren teams van goed samenwerkende developers. Ze moeten goed kunnen inschatten wat de belangrijkste functionaliteiten zijn en intensief samenwerken met stakeholders van het project. Een onervaren team heeft een grotere kans om onvoldoende af te krijgen voor een release. Je moet dan live gaan met een teleurstellend product, of kiezen om een release alleen intern te lanceren.

2. Altijd binnen budget

Wat hand in hand gaat met uitlopen op de planning is na facturatie of anders oplopende ontwikkelingskosten. Iemand moet de extra tijd immers betalen, niet zelden is dat de klant.

Agile ontwikkelen is budget gestuurd: vaste releases betekent vaste prijzen per release. Het budget kan en zal niet worden overschreden!

Je weet echter niet van te voren exact wat die release live zal gaan. Je weet wel dat wat live gaat het aller belangrijkste is wat het team in die release heeft weten te realiseren. Zo werken vereist een hoge mate van vertrouwen en samenwerking tussen opdrachtgever en uitvoerders, en zorgt voor betere software.

3. Betere software

Door de intensieve samenwerking tussen opdrachtgevende organisaties en software ontwikkelaars creeer je wederzijds commitment aan het project. Alle stakeholders hebben belang om de meest waardevolle specificaties boven water te krijgen, en als eerste te lanceren.

Zo krijg je de meeste waarde voor je euro, en dus ook betere software die je organisatie maximaal vooruit helpt!

Flexibel met het Drupal 8 CMS

Voor het bouwen van je website gebruiken wij het open-source Drupal CMS. Drupal is een modern, flexibel en betrouwbaar CMS, waarin wijzigingen en beheer eenvoudig zijn. Het wordt gebouwd, gebruikt, en onderhouden door een actieve community van developers over de hele wereld, waar onze developers actief deel van uit maken. We zijn altijd bezig om oplossingen beter en beter te maken.

Naast duizenden functionaliteit is Drupal gericht om het werk van haar gebruikers eenvoudiger en beter te maken:

  • eenvoud voor content beheerders
  • krachtig voor administrators
  • toegankelijkheid voor iedereen

Lees meer over de nieuwste en beste versie 8 van Drupal. Bij GoalGorilla ontwikkelen we zowel maatwerk software op basis van Drupal en het onderliggende raamwerk Symfony2 als meer gestandaardiseerde oplossingen

Vragen of offerte aanvraag?

Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en laten je graag de mogelijkheden van Drupal zien. Spreek ons tijdens werktijden via de live chat of bel Taco Potze, Development Director, op 0800 - GOAL (4625). Een e-mail kan natuurlijk ook: info@goalgorilla.com. Binnen één werkdag heb jij een reactie.

Meer Agile development met Drupal diensten