Bereik en overtuig klanten tijdens Customer Journey

Succesvolle online Customer Journey marketing

Zet samen met GoalGorilla de kanalen in die geschikt en rendabel zijn om jouw potentiële klanten te bereiken, aan te spreken en te overtuigen tijdens hun klantreis.

Marketing

Groei door doelgerichte online Customer Journey marketing

Wat wil je bereiken met online marketing? Met welk kanalen bereik je de meeste potentiële klanten of andere stakeholders? Welke kanalen zijn rendabel voor je business? Online marketing zonder een doel en plan inzetten, zorgt ervoor dat je online niet succesvol wordt. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om de klantreis van jouw doelgroep te begrijpen. Wij noemen dit de Customer Journey. Maar wat is dit?

Beste gebruik van Search in Finance 2017

In december 2017 wonnen wij met de Debiteurenbeurs case de Dutch Search Award '17 voor Beste gebruik van Search in Finance.

Beste Zoekmachine marketing agency 2016

En ook in 2016 wonnen wij twee Dutch Search Awards, waaronder die voor Beste Agency. Een mooie waardering voor al onze zoekmachine marketing projecten.

 

De online Customer Journey

Rob gaat verhuizen en wil dan ook graag zijn interieur vervangen, waaronder zijn tv-meubel (behoefte). Hij zoekt op internet en ziet dat het aanbod divers is: hout, design, diverse kleuren (oriëntatie). Zijn keuze valt op wit design. Maar welke aanbieder is nou het beste (afweging)? Hij kiest voor Wehkamp, omdat deze snel kan leveren en veel positieve reviews heeft. Via de webshop koopt hij zijn bestelling (conversie). Twee weken later volgt de bezorging. Vanaf nu kijkt hij elke dag perfect tv (consumptie). Vijf maanden later is Rob nog steeds erg tevreden. Eigenlijk wil hij inmiddels ook een nieuwe vitrinekast. Zou Wehkamp er één hebben? (evaluatie).

Er zijn dus zes fasen van de Customer Journey. Zes fasen in de klantreis waarop je Rob kunt bereiken, aanspreken en overtuigen. De Customer Journey geldt voor elke potentiële klant: of hij nou een product koopt, een dienst afneemt, of op zoek is naar informatie. Per fase zijn er verschillende kanalen geschikt.

Online marketing en Customer Journey
Wil je weten hoe de Customer Journey voor jouw product of dienst eruit ziet?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bereik de juiste persoon, op het juiste moment, met het juiste kanaal

Verover Google met zoekmachine marketing
Klanten zoeken in Google. Ze oriënteren zich of maken een afweging. Maar bereik je ze ook? En pas je de Customer Journey hierbij toe? Wij helpen je om Google te veroveren. Dit doen we doelgericht met Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Vergroot de naamsbekendheid en stimuleer betrokkenheid met display
Wie volgt er nou niet Facebook, Twitter of Nu.nl? Met Display advertising vergroot je je naamsbekendheid en stimuleer je betrokkenheid. We richten ons vooral op behoefte herkenning, maar ook oriëntatie speelt een rol. Verbreed je bereik. Raak meer betrokken. 

Bereik je eerdere bezoekers opnieuw
97% van de bezoekers verlaat je website of webshop zonder offerte aanvraag, aankoop etc. Met Remarketing advertising bereik je al jouw eerdere bezoekers opnieuw. Potentiële én bestaande klanten. Van zij die een afweging maken tot zij die al evalueren.

Haal volledige waarde uit je website
De website genereert veel bezoekers, alleen deze bezoekers converteren niet: ze kopen niet je product of vragen geen offerte aan. Hoe kan dit? Met Conversion optimization test je welke elementen bezoekers overtuigen om toch een conversie te doen op je website.

Samen doorgroeien?

Klanten kiezen voor GoalGorilla en een online voorsprong, vanwege:

  • een maatwerk strategie, want elke organisatie en Customer Journey is uniek;
  • een data gedreven aanpak, want met meten weet jij hoe je bezoekers overtuigt;
  • maandelijkse rapportages, want je wilt niet voor verrassingen komen te staan;
  • up-to-date kennis, want het web en de kanalen veranderen continu.

GoalGorilla is sinds 2010 Google Partner.

 

Nog vragen?

Wij vertellen je graag meer over de Customer Journey, en hoe je hier met kanalen op inspeelt. Spreek ons tijdens werktijden via de live chat of bel Mieszko Czyzyk, Marketing Director, op 0800 - GOAL (4625). Een e-mail kan natuurlijk ook: mieszko@goalgorilla.com. Binnen één werkdag heb jij een reactie.