Slimme strategie

Weet wie je gebruikers zijn en wat hun behoeftes zijn

Bepaal je strategie aan de hand van ons User Passport of ontdek nieuwe online marketing kansen met behulp van onze Expert Review. Je online strategie begint bij je users!

Strategie

Een slimme strategie, beginpunt van je online succes

Het ontwikkelen van de juiste, slimme strategie begint bij je gebruikers. Zij staan centraal op je website. Wanneer in hun behoeftes wordt voorzien, leveren zij waarde voor je op. Maar wie zijn je gebruikers? En hoe bereik je ze op dit moment? Vragen die GoalGorilla graag voor je beantwoordt met behulp van onze User Passport en Expert Review!

Laat je website aansluiten bij de behoeften van je gebruikers

De gebruikers of users moeten centraal staan in elke website, maar wie zijn eigenlijk je users? GoalGorilla ontwikkelt een User Passport, waarin je users helder in kaart worden gebracht: wie zijn zij, hoe maken zij beslissingen, en welke behoeften hebben zij per fase van de customer journey. Dit alles leggen wij vast in het User Passport. Het User Passport is de basis voor je online vervolgstappen en succes! Ook wanneer je twijfelt of je users wel centraal staan in je huidige website, is het ontwikkelen van een User Passport geschikt.

De website laten aansluiten bij je gebruikers

Bereik je users beter met behulp van onze Expert Review

Vraag je je af of je doelgroep wel wordt bereikt? Of je users wel voldoende waarde opleveren? En of je dit kunt verbeteren? Dan biedt de Expert Review van GoalGorilla de uitkomst! Aan de hand van diverse key performance indicators (KPI’s) brengen wij je huidige online prestaties in kaart. Ontdek daardoor waar online marketing kansen liggen, maar belangrijker nog: hoe je deze moet grijpen! Onze aanpak is doelgericht en bedrijfskundig. We stellen duidelijke, eerlijke doelstellingen. En maken zelfs een geschatte return on investment (ROI) op basis van de investeringen, zodat je een beeld krijgt van het verwachte rendement. Grijp samen met GoalGorilla deze kans en bereik meer users nog effectiever!

Meer Slimme strategie diensten