Superieur Support

Wij houden je Drupal website in topconditie

Houd je Drupal website snel en veilig online met onze superieure support! Voor zowel kleine als grote websites bieden wij hosting, support én onderhoud oplossingen.

Support

Support om je website in topconditie te houden

Je hebt veel tijd, energie en liefde in je Drupal project gestopt. GoalGorilla zorgt dat je website online, snel en veilig blijft. Wij leveren betrouwbare hosting en snelle support. Waarbij wij ernaar streven om de perfecte oplossing voor elke uitdaging te adviseren én te realiseren. Wij houden nauw alle ontwikkelingen en updates in de gaten, zodat je altijd en op tijd een passend advies krijgt. Meedenken en oplossingsgericht!

Betrouwbare en schaalbare hosting

Webhosting is een dienst voor het opslaan van informatie, afbeeldingen en andere inhoud van je website of applicatie. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf. Bij GoalGorilla helpen we je graag met een oplossing die bij je situatie past. Soms wil je zelf de hosting doen, soms wil je hier juist helemaal niet naar omkijken. We zorgen voor domeinregistraties, installatie van je Drupal site, back-ups, software updates, pro-active monitoring en grijpen snel in als het ergens mis gaat of dreigt te gaan. Uiteraard draaien al onze servers veilig in Nederland en op schone groene stroom.

Een strippenkaart als basis voor onze support

Om de support aan je Drupal website nog beter te verzorgen, hanteren wij een strippenkaart als basis. Je hoeft dus geen langlopende dure vaste contracten bij ons af te sluiten. Je koopt de GoalGorilla Support Strippenkaart en wij bieden support voor je website totdat de strippen op zijn. Eén strip staat voor 60 minuten support. Er zijn vier varianten van de strippenkaart, zodat wij alle klanten van klein tot groot kunnen helpen. En hoe groter de strippenkaart, hoe groter je korting.

Deze werkwijze biedt je een aantal voordelen:

  • Je zit niet vast aan langlopende contracten
  • Niet steeds een factuur na elke verrichte activiteit
  • Je bepaalt zelf of er onderhoud wordt gedaan
  • Maandelijks ontvang je een overzicht met de module en security updates
  • Pro-actief onderhoud reduceert beveiligingsrisico’s

Onze superieure support procedure

Wanneer je een strippenkaart hebt afgenomen, kan je je supportaanvragen mailen naar support@goalgorilla.com. De supportaanvraag komt binnen in een ticketsysteem. Je krijgt een e-mail dat je aanvraag is ontvangen, waarna wij aan de slag gaan met het inventariseren van de werkzaamheden en de oplossing. Je krijgt vervolgens een e-mail met daarin de oplossing én een urenschatting. Je bepaalt zelf of wij daarna aan de slag mogen. Wij hanteren vaste responstijden en verzekeren je daarom van snelle support!

Meer Superieur Support diensten