SEO consultancy - Content die scoort in Google

Zet de Real-Time SEO module strategisch in voor meer SEO business

Bedrijfssegmenten:
Drupal 7 and 8 websites
Dienst:
Tijdsduur:
Three months
Investering/budget:
One time fee € 1.588,-

SEO consultancy speciaal voor Real-time SEO gebruikers

Om content hoog in Google te laten scoren, moet je aan veel ‘eisen’ voldoen. Het risico dat je hierbij iets vergeet, is groot. Daarom hebben wij een goede content optimalisatie module ontwikkeld voor Drupal websites: de Real-Time SEO module. De gratis module zorgt ervoor dat je jouw content goed optimaliseert voor een zoekwoord. Inmiddels is de module al bijna 80.000 keer gedownload en wordt de module door duizenden dagelijks actief gebruikt. Maar halen al deze gebruikers wel online business?

 

Sjoerd Pijnappel

De module richt zich vooral op de operationele uitvoering van content optimalisatie. Maar weet jij hoe jouw potentiële bezoekers zoeken? En welke zoekwoorden er echt business kunnen opleveren? Nee? Dan help ik je daar graag bij!

Sjoerd Pijnappel, SEO specialist @ GoalGorilla

 

De module helpt je heel goed bij het optimaliseren. Maar als je echt business waarde wilt behalen, dan moet je natuurlijk wel voor de juiste zoekwoorden optimaliseren! Onder 'juiste' zoekwoorden verstaan we zoekwoorden waarop veel zoekvolume zit en waarbij er voldoende kans is om hoog te scoren in Google op basis van de concurrentie. Want dan genereer je organische bezoekers, die volgens op je website een conversie kunnen doen. Helaas ontbreekt de specialistische kennis in veel organisaties om te achterhalen welke zoekwoorden 'juist' zijn. En daarom bieden wij SEO consultancy die jou in drie maanden tijd op weg helpt richting de top van Google!

Weet je potentiële klanten echt te bereiken!

Hoe achterhalen wij waar jouw potentiële klanten zich bevinden in de zoekmarkt? Oftewel, naar welke onderwerpen zoeken jouw potentiële klanten en welke zoekwoorden gebruiken ze daarvoor? Dat doen we met de SEO Marktscan. De uitkomst van de marktscan is cruciaal voor het succes gebruiken van de Real-Time SEO Module, want zonder juiste zoekwoorden, geen business! Belangrijkste uitkomsten:

  • Welke business onderwerpen zijn populair? En welke zoekwoorden worden daarbij gebruikt?
  • Welke onderwerpen en zoekwoorden geven de beste kansen om hoog te scoren in Google?
  • Hoe moet de content gestructureerd worden binnen de website?

Wanneer je dit weet, kun jij aan de slag om echt business waarde te genereren!
 

Drie maanden hulp van onze SEO specialisten

We brengen websites graag naar de top in Google. Onze SEO aanpak bewees zich al met het winnen van twee Dutch Search Awards voor de Skyscraper linkbuilding techniek in 2016 en de kennisbank aanpak in 2017. Ook jou helpen we graag drie maandenlang! Wat doen we voor jou:

  • 1e maand: Ontwikkelen van een duidelijke SEO content strategie m.b.v. van de SEO Marktscan
  • 2e maand: Opstellen van content kalender en ondersteuning bij de eerste twee teksten
  • 3e maand: Wekelijks 2 uur SEO consultancy tijd naar wens te besteden

En dat voor slechts € 1.588,- (= 20% korting, normaal € 1.985,-), speciaal voor jou als gebruiker van de Real-Time SEO module. Schakel nu de hulp van onze SEO specialisten in door een e-mail te sturen naar info@goalgorilla.comDeze maand weer plek voor vier nieuwe websites! 

 

SEO consultancy aanvragen
Deze maand weer plek voor vier nieuwe websites

 

Wel een Drupal website maar nog niet de module?

Geen probleem! Bij afname van de SEO consultancy krijg je de installatie en implementatie van de Real-Time SEO module gratis. Ook als je al wel de module hebt geinstalleerd, dan checkt onze Support Developer of dit goed is gedaan. Daarna kunnen we vlekkeloos samen aan de slag.
 

Robert Ragas

Ik installeer en implementeer graag de module op je Drupal 7 of 8 website. Hierdoor ben je verzekerd van een goede setup, en kan onze SEO specialist daarna direct met je aan de slag!

Robert Ragas, Support Developer at GoalGorilla

 

Een goede SEO content strategie in de praktijk

Ben® is een fanatieke gebruiker van module en haalt er het maximale uit. Zij zegt de module o.a. in voor haar blog. In zes maanden bereikte zij mede dankzij de module ruim 103.000 unieke paginaweergaven. Zij publiceerde in totaal 60 unieke, goed geoptimaliseerde blogs. De blogs waren door 27 verschillende bloggers geschreven. En alle 27 bloggers konden de module gemakkelijk gebruiken.

'In 6 maanden ruim 103.000 unieke paginaweergaven.'


Ook Keeping behaalde enorme stijgingen dankzij het goed optimaliseren van content. Eerst werd bepaald welke content geschreven moet worden om de doelgroep te bereiken, en welke zoekwoorden daarbij horen. Keeping groeide binnen zes maanden van 0 naar 38 focus zoekwoorden in de top 10 van Google en behaalde daarmee een groei van 574% in bezoekers. Bekijk de SEO case voor meer details.

Meer organische bezoekers dankzij SEO
574% groei in organische bezoekers per maand


En dat allemaal dankzij het goed selecteren van zoekwoorden en optimaliseren van content!
 

Profiteer van de drie SEO features in de module

Ben je nog niet bekend met de module? Dan hierbij een kleine preview van de drie belangrijkste features uit de Real-Time SEO module. Op dit moment maken al bijna 12.000 Drupal 7 en 8 websites actief gebruik van de module. Zij optimaliseren allemaal eenvoudig hun content. En wekelijks stijgt dit aantal! De module kun je hier gratis downloaden op Drupal.org.
 

Downloads Drupal SEO module
Geschikt voor Drupal 7 en 8 websites. Al bijna 80.000 downloads!

 

1. Selecteer het focus zoekwoord

Voor elke pagina staat één focus zoekwoord centraal. Dit is het belangrijkste zoekwoord voor de content. De module analyseert vervolgens hoe goed de content geoptimaliseerd is voor het zoekwoord. Selecteer altijd een focus zoekwoord die potentieel veel online business voor je kan opleveren.

2. Optimaliseer de Page Title en Meta description (incl. preview)

De Page Title en Meta description moeten de zoeker overtuigen om op jouw zoekresultaat te klikken. Onmisbare triggers voor goede SEO resultaten. Optimaliseer deze twee onderdelen daarom altijd en voorkom dat Google zelf iets selecteert. De module geeft je direct een preview.

3. Krijg direct feedback en betere optimalisatie tips

Het meest unieke aan de Real-Time SEO module is de real-time analyse van de SEO content. Terwijl jij de content aan het schrijven bent, krijg je direct feedback. Met behulp van live scores variërend van groen (= uitstekend) tot rood (= niet geoptimaliseerd) weet jij waar nog verbeterpunten zijn.

Real Time SEO content analyse module
Direct feedback door de real-time SEO analyse van de content


 

Disclaimer: In de basis lijkt de module op de SEO WordPress plugin van Yoast. Joost de Valk, oprichter van Yoast, ontdekte een grote behoefte om op een gebruiksvriendelijke manier je website (content) te optimaliseren. Daarom ontwikkelde hij voor WordPress de SEO plugin. Deze werd al meer dan 25 miljoen keer gedownload. Ook kent deze miljoenen actieve gebruikers. Onze Drupal module maakt gebruikt van de YoastSEO.js. Maar de module wordt verder niet ondersteund/gesponsord door Yoast.

Download de module gratis en begin direct met optimaliseren!
 

Heb je SEO hulp nodig?

Wij vertellen je graag meer over hoe wij jou kunnen helpen met het strategisch inzetten van de Real-time SEO module om meer online business te behalen. Spreek ons tijdens werktijden via de live chat of bel ons op 0800 - GOAL (4625). Een e-mail kan natuurlijk ook: info@goalgorilla.com.

 

Kijk ook eens naar deze onmisbare slimme oplossingen van GoalGorilla

Klik voor onze award winnende klanten
Benieuwd hoe wij jouw online business kunnen laten groeien
Datum

Plan een kennismakingsgesprek

en ontvang binnen èèn dag bericht van onze consultant