Open Social's social extranet (Totaal oplossing)

Alle communicatie op één plek altijd bereikbaar

Bedrijfssegmenten:
Alle type organisaties
Tijdsduur:
1 tot 3 maanden
Investering/budget:
op aanvraag

Een social extranet dat volledig aansluit bij je organisatie

Als organisatie zoek je naar middelen en software die communicatie en processen zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Een online social extranet is daarvoor onmisbaar.

Zoek jij een oplossing voor:

  • de veroudering van je traditionele intranet of extranet, software en systemen?
  • de enorme hoeveelheid e-mails, en onvindbare informatie en documenten?
  • medewerkers die steeds vaker op andere plekken werken (het 'nieuwe' werken)?

En wil je volledig op maat voor jouw organisatie:

  • je medewerkers en externen verbinden, inspireren en motiveren?
  • samenwerking en kennisdeling stimuleren tussen alle betrokkenen?
  • verborgen talenten binnen je organisatie ontdekken?

Kies dan voor ons dynamische social extranet: Open Social Enterprise. Je kunt hierdoor slimmer, efficiënter en socialer kennis delen, communiceren en samenwerken. Zowel binnen als buiten je organisatie. En dat bespaart tijd én geld.

Contact voor social intranet
Interesse in Open Social Enterprise? Stuur een e-mail naar info@goalgorilla.com,
spreek ons aan via de chat of bel ons op 0800 - GOAL (4625)

 

Een overzichtelijke stream in het social intranet Open Social
Een overzichtelijke stream in het social extranet Open Social

Open Social Enterprise: 'make your people bloom!'

De traditionele intranetten zijn snel verouderd, zijn niet gebruiksvriendelijk, bieden weinig interactie, en informatie zoeken en vinden is soms al helemaal lastig. Daarom bieden wij een social extranet aan! In de basis bieden social extranetten al erg veel mogelijkheden. Maar vaak wil je nét iets extra, waardoor het beter aansluit bij je organisatie en processen. Bijv. een integratie met het CRM systeem dat je gebruikt, of een nieuwe custom toepassing als een urenregistratie systeem.

Open Social Enterprise biedt de mogelijkheid om jouw social extranet volledig aan te passen naar de specifieke wensen van de organisatie! Hiervoor gebruiken wij als basis onze standaard Open Social community software. We kijken samen naar je doelen en behoeften, en bekijken hoe we dat kunnen vertalen naar custom toepassingen. Laat je mensen volledig tot hun recht komen binnen je organisatie; 'make your people bloom!'

Bekijk onderstaande slides met meer informatie over de voordelen, features en mogelijkheden van Open Social.

 

Bewezen succesvolle social extranet cases

Onderstaande twee cases bewijzen dat ons social extranet succesvol is, voor zowel grote als kleine organisaties. We hielpen Greenpeace, Gemeente Deventer en Global Dev Hub met het opzetten en ontwikkelen van hun community. En daarmee werden zelfs awards gewonnen!

Greenpeace Greenwire

Voor Greenpeace ontwikkelden wij een succesvolle social community: Greenpeace Greenwire. De internationale social community voor en door Greenpeace vrijwilligers. Een plek waar ideeën, ervaringen, kennis en expertise bij elkaar komen en met elkaar worden gedeeld. Tevens biedt Greenwire de mogelijkheid om je als vrijwilliger aan te sluiten bij bestaande initiatieven, of zelf nieuwe initiatieven te starten. Dat alles met als doel: meer actieve vrijwilligers en meer activiteiten voor een groenere wereld. Inmiddels is de community al in tientallen landen en talen gelanceerd. Bekijk hier de volledige case. Met de ontwikkeling van Greenpeace Greenwire werden awards gewonnen:

  • De Drupal community prijs: Drupal Splash Award (2014)
  • De prestigieuze Nederlandse prijs: Dutch Interactive Award (2015)

 

Succesvolle social intranet
Greenpeace Greenwire (links) en Slachtofferhulp Nederland (rechts)

Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten. Zij ondersteunen slachtoffers bij het verwerken van de gebeurtenis, en bieden waar mogelijk ook emotionele, praktische, juridische bijstand. De organisatie merkte dat alleen een luisterend oor niet genoeg is. Daarom bieden zij ook een online platform. Hun vernieuwde platform is ontwikkeld met Open Social Enterprise. Jaarlijks helpen zij 200.000 slachtoffers. Het veilig omgaan met alle privacy gevoelige data is cruciaal. Daarom biedt Open Social extra beveiliging en privacy voor de gebruikers. Daarnaast hebben we samen met Slachtofferhulp Nederland community persona's opgesteld om de slachtoffers te begrijpen en een zo goed mogelijke inrichting van het platform te creeren. Speciaal voor dit platform ontwikkelden we ook de mogelijkheid om noodhulp-groepen aan te maken, waardoor Slachtofferhulp Nederland gerichte steun kan bieden wanneer er sprake is van een ramp.

GlobalDevhub

GlobalDevHub.org is een publiek toegankelijk platform dat 45.000 gebruikers samenbrengt uit verschillende legacy omgevingen. Het ondersteunt digitale consultaties (discussies) die ontwikkelingsmedewerkers helpen inzicht te verwerven en delen op het gebied van beleidsvorming, het opbouwen van nieuwe samenwerkingen en het vormgeven van de internationale duurzame ontwikkelingsagenda. 
 
Dankzij het succes van de GlobalDevHub heeft de VN ervoor gekozen Open Social in te zetten voor een aantal andere nieuwe projecten die het debat rond hun duurzame ontwikkelingsdoelen verder vooruit zullen stuwen. 

  • De prijs voor het beste Drupal werk van de Benelux: Winnaar in de categorie 'Tools/ Apps' (2017)
  • Een overall prijs voor beste Drupal werk van de Benelux: 'Website van het Jaar' (2017)
Global DevHubs social intranet
Global Dev Hubs social extranet

Vraag vrijblijvend een demo aan

Wil je zelf ervaren hoe ons social extranet Open Social werkt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan via onderstaande contactmogelijkheden. Wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van Open Social? Neem dan gerust contact op. Taco Potze, onze Development Director, vertelt je er graag alles over. Make your people bloom!

 

Contact voor social intranet
Interesse in een eigen social extranet? Stuur een e-mail naar info@goalgorilla.com,
spreek ons aan via de chat of bel ons op 0800 - GOAL (4625)

 

Kijk ook eens naar deze onmisbare slimme oplossingen van GoalGorilla

Klik voor onze award winnende klanten