SEO Marktscan

Grijp samen met ons de SEO kansen voor jouw website of webshop

Ontdek met de SEO Marktscan waar de SEO kansen liggen voor jouw website of webshop. Samen ontwikkelen we een zoekmachine optimalisatie strategie om deze kansen te grijpen.

Succesvolle SEO strategie op maat: de SEO scan

Met adverteren op Google, Facebook en LinkedIn krijg je snel bezoekers naar je website. Alleen betaal je dan voor elke klik. Het is veel duurzamer én goedkoper om een goede positie te bemachtigen in de organische zoekresultaten van Google. Je betaalt dan namelijk niets voor een klik! Om goede posities te bemachtigen, moet je investeren in het optimaliseren van je website. Dit wordt SEO, zoekmachine optimalisatie, genoemd. Maar welke optimalisaties leiden tot posities die jou offerte aanvragen, product verkopen, of inschrijvingen opleveren? Dat onderzoeken wij in de SEO scan!

90% van jouw potentiële klanten begint in Google

Wist jij dat dit percentage zó hoog lag? Steeds meer bedrijven zien in dat de meeste klanten online beginnen met de zoektocht naar een oplossing. Niet aanwezig zijn bij de belangrijkste zoekwoorden voor jouw website, betekent dat je direct al een enorm aantal potentiële klanten misloopt. Zoekmachine optimalisatie is voor veel bedrijven daarom cruciaal geworden in het genereren van goedkope online leads.

Beste SEO campagne 2016

We zoeken continu naar nieuwe toepassingen en werken structureel aan de successen van de klant. Onze SEO aanpak werd daarom beloond met de Dutch Search Awards voor Beste SEO Campagne 2016.

De zoekintentie is anders in elke fase van de Customer Journey

In de SEO Marktscan houden we rekening met de zoekintenties in de verschillende fasen van de Customer Journey. Belangrijk, want als een zoeker een zoekwoord invoert, dan doet hij dit om een reden. Hij wil bijv. meer informatie, oplossingen vergelijken, of een aankoop doen. Hoe verder in de Customer Journey, hoe concreter de zoekintentie. Wij achterhalen de redenen en adviseren hoe je de zoekintentie moet beantwoorden, zodat je niet alleen een goede positie krijgt in Google, maar ook de bezoeker overtuigt om voor jou te kiezen.

Investeren met rendement dankzij de SEO scan

Voor slechts € 795,- ontwikkelen wij een succesvolle SEO strategie op maat. Met de SEO Marktscan krijg je antwoorden op o.a. de vragen:

  • Bij welke zoekwoorden en topics liggen de beste kansen?
  • Welke content mist voor een goede positie bij de kansrijke zoekwoorden?
  • Hoe is de vindbaarheid van de concurrenten in Google?
  • Wordt de website gewaardeerd met links van andere websites?
  • Hoeveel groei in bezoekers en omzet wordt er verwacht?
Duurzame SEO strategie met de SEO marktscan

 

Wil je de SEO marktscan afnemen? Neem dan contact op via 0800-GOAL (4625) of info@goalgorilla.com. Onze SEO specialisten helpen je graag verder!

Niet alleen een SEO Marktscan is interessant (tijdens de Customer Journey). Verbreed het bereik van je (potentiële) klanten met Search Engine Advertising (SEA), Display advertisingRemarketing advertising,Conversion-driven advertisingSearch Engine Optimization (SEO) of Conversion optimization. Ontdek hoe we jouw (potentiële) klanten hiermee bereiken tijdens hun Customer Journey.

 

Wil je meer weten over deze dienst?

Behaal je doelen samen met GoalGorilla

E-mail ons je vraag. We antwoorden binnen 1 dag.